Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Yurtdışına taşınacaksınız ve orada yeniden bütün ev eşyalarını almak yerine evinizde yer alan eşyaları yurtdışına mı taşıtmak istiyorsunuz? Uluslararası evden eve nakliyat hizmeti diye tabir edilen bu hizmet türünü her nakliye şirketi sunmamaktadır. Türkiye içerisinde olduğu gibi bir kamyona yüklenerek yola çıkamayacağı gibi eşyalarınız en az üç kez aktarılmak durumunda kalır.

Uluslararası ev taşımacılık şirketleri eşyaların hangi aşamalardan geçeceğini bildiğinden ötürü paketleme işlemlerini titizlikle gerçekleştirmekte ki aktarmalar esnasında eşyaların zarar görmemesi için bu bir şart. Yurtdışına gönderim sağlamadan önce kişinin mahalle muhtarından yurtdışına taşındığına dair bir evrak alması ve pasaport fotokopisi ile gümrüklemesini yaptırması gerekir.

Eşyalarınızın tıra yüklendikten sonra ilgili gümrükten geçişini sorunsuz bir şekilde yapabilmesi için gümrükleme işlemlerinin doğru bir şekilde yapılması gerekir. Almanya’ya taşınacak bir evin eşyaları TIR ile taşınırken denizaşırı ülkelere yapılacak olan taşımacılıklarda eşyalar gemilerle yapılmaktadır ki kamyona yüklenen eşyalarınız daha sonra bir konteynera aktarılır ve teslimat adresine bu konteyner bir kamyonun üzerinde kapınıza katar getirilir teslim eder.

Yurtdışına yapılacak olan taşımacılıklarda anlaşmış olduğunuz şirketin yurtdışı bağlantısının bulunmaması durumunda eşyalarınızın boşaltma işlemleri ile kendinizin ilgilenmesi gerekir. Bazı nakliye şirketleri ise taşınacağınız bölgede bir çözüm ortağına sahiptir ve kurulum işlemlerini bu çözüm ortağı ile çözer.

Türkiyede uluslararası ev taşımacılığı yaptırabileceğiniz şirketlerin sayısı iki elin parmak sayısını geçmeyecektir. Tercih edeceğiniz nakliye şirketini titizlikle seçmeniz son derece önemlidir. Şirket hakkında yapılmış yorumları göz önünde bulundurunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir