Amacımız

Merhaba sevgili okurlar,

Bloğumuzda evden eve taşımacılık ihtiyacı duyan kişiler için bilgi içerikli makalelere yer vereceğim. Ev taşımacılığı konusunda yıllardır nakliye şirketlerinin içerisinde bulunan ve günümüze kadar onbinlerce müşteri talebini doğru bir şekilde doğru nakliyecilere yönlendirme başarısını göstermiş sektörde uzman sayılabilecek ve parmakla gösterilen bir şahıs olarak sizleri bilgi kirliliğinden kurtarıp temiz ve dürüst bir şekilde bilgilendireceğim.

2000 yılı itibarı ile evden eve nakliyat sektörü beklentilerin çok üzerinde bir büyüme göstererek ilgi odağı olmuştur. Dolayısı ile cebinde bir kamyon alacak parası olan işsiz kişiler ve hamallar kamyon sahibi olarak sektöre girmiş ve müşterileri mağdur etmeye başlamıştır.

Evden eve nakliyat işlerinde profesyonel bir çözüm ortağı arıyorsanız eşyalarınızı güveneceğiniz şirketi iyi analiz etmeniz gerekir. Sırf ucuz olduğu için ismi bilinmedik bir kamyoncu ile anlaşıyorsanız taşımacılık sonunda dizinizi dövmenin bir anlamı olmayacaktır. Ayrıca her zaman vurguladığım bir konu olan ihale sitelerine iş ihtiyaçlarınızı kesinlikle girmeyin.

İşiniz temiz yapan nakliye şirketleri referanslı bir şekilde çalışır. Korsan nakliyeciler ve kamyoncular ise iş için farklı yöntemler denemektedir. Taşımacılık ile ilgili fiyat teklifi almak istediğinize sizlere form doldurtan ihale siteleri sizlerden aldıkları bilgileri nakliyecilere satmaktadır. İhale siteleri için müşterinin almış olduğu hizmet karşılığında memnun kalmasının hiç bir önemi yoktur. İhale siteleri için önemli olan daime bilgilerinizi ne kadar çok nakliyeciye, ne kadar pahalıya satabileceğidir.

Evinizi taşıtacaksanız nakliye şirketi tercih ederken mutlaka dikkatli davranmanız, varsa çevrenizde yakın zaman içerisinde evini taşıtmış olan birileri o kişilerden tavsiye almanız fayanıza olacaktır.