İzmir Evden Eve Nakliyat Yorumları

İzmir’de il içinde taşınma 200 km kadar olabiliyor. Kısa mesafede taşınma işleminin ucuz olmasının nedeni tabii ki kullanılan mazot miktarının azalmasıdır. Mesafe uzadığı zaman sizlerden istenilecek olan ücret de haliyle artıyor. Buradan anlayacağınız kadarıyla mazot gideri nakliyat işinde fiyatı belirleyen temel unsurlardan birisidir ama tamamı değildir. Diğer unsurlarsa sizinle alakalıdır. Örneğin taşınacağınız evlerin kaçıncı katlarda bulunduğu, taşınma sırasında asansör kullanmak istemeniz ya da istememeniz gibi.

Kas gücüne dayalı klasik taşınma işlemlerinde kat başına 250TL gibi +beden ödeyebilirsiniz. Çalışan kişi sayısı da önemlidir en nihayetinde her içki bir yevmiye karşılığı o işi yapıyor ve süre… Bir de evden eve nakliyat firmasının hizmeti için belirlediği bedel… Daha sayılamayacak vergilendirmeye kadar fiyatı etkileyen o kadar çok durum var ki… Bu nedenle sizlere hizmet veren tüm firmalar isteyecekleri bedeli ücretli ya da ücretsiz ekspertiz yaparak belirleyebilir.

Eğer bir de son olarak enflasyon kaynaklı genel tüm piyasa zamanlarını düşünürseniz İzmir’de nakliyat firmaları fiyat ortalaması 1500TL’den başlıyor diyebiliriz. Buna rağmen… 1000TL hatta daha da komiği 500TL gibi rakamlarla sizlere hizmet veren kişiler de mevcut. Taşımacılık devlet tekeline alınmış ve K3 yetki belgesi ile gerçekleştirilebilecek bir durumdur. Eğer bu belge yani izin olmadan taşımacılık yapıyorsa kişiler korsandır. Bu durum bu kişilerin uzman olmadığı ve can & mal güvenliğini riske atabilecek kişiler olduğunu gösterir… zaten keşif olmadan sizlere ücret verilmesi nakliye işinde mümkün değildir.

Kimse bu gibi bir dolandırıcılık durumuyla karşı karşıya gelmek istemez sanıyoruz. Özellikle de İzmir Evden Eve Nakliyat Yorumları bu nedenle çok önemlidir. Belgeli çalışsa da fiyatta indirim yapmak için ekip uzmanlığından ve ekipman kalitesinden vazgeçmeyen, işini en iyi yapan firmalarla çalışmak istediğinizde bu yorumlar gerçekten de doğru karar almanıza neden olur. Sadece kullanıcı yorumlarına bağlı seçimler yapmak zorunda da değilsiniz. Blog sayfamız üzerinden mesai saatleri içinde 24 saat canlı hizmet veren iletişim hattımıza ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.

Evinizi, malınızı özellikle yabancılara emanet edecekseniz uzmanlık aramanız son derece normal. Amacımız sizin evden eve nakliyat firmaları arasında her zaman profesyonel olanlarla çalışmanızdır. Çünkü nakliye işlemleri can ve mal kayıpları olabilecek, kazalara açık bir durumdur ve uzmanlık bu nedenle çok önemlidir. Sözleşmeli, hasar sigortalı nakliye demek sizin maddi zarara asla uğramamanız demektir ve bu nedenle çok önemlidir.

İzmir ilinde işini düzgün yapan evden eve nakliyat şirketlerine ve bu şirketler hakkında yapılan yorumlara sizler için izmir evden eve nakliyat sayfamızda yer verdik.

One thought to “İzmir Evden Eve Nakliyat Yorumları”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir