İstanbul Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul evden eve nakliyat fiyatları nakliye şirketlerinden sonra arama motorlarında en çok aranan kelime olarak karşımıza çıkıyor. İnsanların büyük bir bölümü gerçekleştireceği taşımacılık işlemleri ile ilgili fiyatlar konusunda bilgi sahibi olmak istiyor ki bu insanların yapabileceği en büyük hata telefon numarasını ihale sitelerine kaptırmak olacaktır.

Son bir yıl içerisinde döviz kurunda meydana gelen dengesiz artış ile birlikte nakliyat sektörü de etkilenmiştir. Akaryakıt giderleri ile birlikte ambalajlama malzemesi giderleri üst üste gelirken iki yaka arasında yapılacak olan taşımacılıklarda üçüncü köprünün kullanım zorunluluğu ise tüm nakliyeciler için ayrı bir dert olmayı başarmıştır.

İstanbul anadolu yakası içi veya avrupa yakası içi ilk üç kattan yine aynı şekilde ilk üc kata yapılacak olan 2+1 büyüklüğündeki bir evin taşımacılığı 1000 TL gibi bir rakama yapılmaya başlandı ki bu rakamlar artık çoğu nakliyeciyi tatmin etmediği gibi 2019 yılının haziran ayından sonra %30 gibi bir artış bekliyoruz.

Evden eve nakliyat şirketleri portalı olarak tüm ziyaretçilerimizi doğru bilgilendirmek istiyoruz.

Örnek olarak Ümraniye ilçesinde yapılacak bir taşımacılığın fiyatı 1000 tl iken aynı evin Pendik ilçesinden Ümraniyeye yapırken talep edilecek fiyat 1200 lira civarına çıkarken pendikten avrupa yakasına taşınacak olsa bu rakam ortalama 1700 lira bandına yükselecektir.

Dar sokak aralarına sahip olan ve genellikle asansörlü taşımacılık yapmaya uygun olmayan binalarda taşımacılık işlemleri bina içerisinden insan gücü ile gerçekleştirilirken asansörlü taşımacılığa uygun olan binalarda ise asansör tercih edilebilmektedir. İstanbul ili türkiyede asansör kiralama ücretlerinin en yüksek olduğu il olup kiralama fiyatları 350 lirdan başlamaktadır.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz rakamlar ortalama rakamlar olup net rakamlar için platformumuzda sizler için seçtiğimiz şirketlerden talep edebilirsiniz. Nakliye şirketlerinden fiyat talep ederken ekspertiz hizmeti talebinde bulunabileceğiniz gibi daha kolay olan WhatsApp üzerinden eşyalarınızın resmini gönderme yöntemini tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir