Eşya Depolama

Evden eve nakliyat sektöründe eşya depolama hizmeti son dönemlere daha çok tercih edilir bir durum oldu. İsterseniz bu hizmetle alakalı sizlere biraz bilgilendirme verelim?

Öncelikle… taşınma işlemleri kısa sürede halledebilir bir durum değildir. Hatta şehirlerarası nakliye işlemleri çoğu zaman 24+ saat alabilmektedir. Buna neden olan en büyük etkense mesafe. Yolun sadece Türkiye içinde 24 saat sürdüğü nakliye işlemleri de gerçekleşebilmektedir ki taşınma işlemini bilhassa memurlar belirli zaman dilimleri içinde yapmak zorundadırlar. Burada sadece memurlar diye bir ayırım yapmak da hatalıdır. Çalışan herkes taşınma söz konusu olduğu zaman kendi planlamasını yapar ve taşınması +birkaç gün sonrasına ertelemek zorunda kalabilir.

Bu nedenle… nakliye şirketleri eğer depo sahibiyse bu durumda eşyalarınızı isterseniz +birkaç gün ya da +birkaç ay sizin yerinize saklamaktadır. Tabii ki nakliye şirketlerine ait bu depolarda eşyalarınız tamamen doğru de-monte ve istifle saklandığı için taşınma sırası geldiğinde direkt olarak araca yükleme ve sonrasında da nakliye gerçekleşebilir.

Çoğu zaman kira kontrat durumuna göre belirli tarihlerde eve girmek ve evden çıkmak zorunda olan kiracıların tercih ettikleri bu durum birkaç gün ya da ay için kullanmadıkları eve gereksiz kira ödemelerini önler. Sizler de isterseniz bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Her zaman kurumsal firmalarla çalışmak önemlidir özellikle de maddi değeri 50K kadar hatta daha fazla olabilen tam takım ev eşyalarınızı teslim edeceğiniz bir nakliye şirketiyle alakalı düşünüyorsak o zaman muhakkak kurumsal bir firma ile çalışmak önemlidir çünkü faturalandırma ve nakliyat sözleşmesi ile çalışmanıza bu durum olanak sağlar.

Bu durum hem nakliye hem de depo işlemi sırasında dolabilecek tüm maddi kayıp kazalarının karşılığını direkt olarak alabilmenize neden olur. Tabii ki korsan nakliyeciler ve korsan depocular da bulunmaktadır ve “kaza olmama olasılığı” sizlere az ödediğiniz için cazip gelebilir ama faturasız hizmet aldığınız bu kişilerin dolandırıcı olmadıkları ne malum? Muhakkak olumlu müşteri yorumları olan, köklü firmalarla ile çalışma yapmak çok önemlidir bu nedenle. Unutmamalısınız eşyalarınız sizin için değerlidir…

One thought to “Eşya Depolama”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir