Sivas Evden Eve Nakliyat Yorumları

Sivas ili geçtiğimiz 20 yıllık dönem içerisinde Türkiye’nin nüfus oranına göre en fazla kentleşen ve yapıların en çok yükseldiği büyükşehirlerimizden birtanesi olmuştur. Kentleşmenin hızlı bir şekilde gerçekleşmesinden ötürü şehirde evden eve nakliyat sektörü doğan ihtiyaçlar doğrultusunda aynı şekilde büyümüştür. Bu makalemizde sizleri Sivas ilinde evden eve nakliyat ile ilgili yorumlardan bahsedeceğiz.

Sivas ilinde çok sayıda Ulaştırma bakanlığına bağlı K3 yetki belgesine sahip nakliye şirketi yer almaktadır. Bu nakliye şirketleri hakkında internet ortamında ve google işletme kayıtlarında birçok olumlu veya olumsuz yorum bulunmaktadır ki bu yorumların hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğu konusunda çok bir bilgiye sahip olmamız imkansız lakin bizler, evden eve nakliyat platformu olarak bu şirketlerden gerçek anlamda hizmet almış ve müşteri memnuniyeti üst düzeyde olan nakliye şirketlerine sivas evden eve nakliyat sayfamızda yer verdik.

Platformumuzda yer alan nakliye şirketlerini sayfamızda listelemeden önce gerekli belge ve hizmet kalitesi denetimleri itinalı bir şekilde gerçekleştirilerek kabul edilmektedir. Sivas asansörlü nakliyat veya sivas şehirlerarası nakliyat sağlayan şirketlerin tamamını portalımıza bulabilirsiniz. Web sitemizde yer alan bu şirketlerin çoğuna ait müşteri yorumları mevcuttur. Yapılmış olan müşteri yorumları müşteri ile yapılan bire bir görüşme sonrasında onaylanmaktadır.

Sivas’ta çok sayıda profesyonel nakliye şirketi yer aldığı gibi çok sayıda amatör nakliye şirketi yer almaktadır. Bizler, anlaşacağınız nakliye şirketini tercih etmeden önce iyi bir araştırma yapmanızı öneriyoruz. Şirketi en azından internet üzerinden araştırarak hakkında şikayetlerin bulunup bulunmamasını irdelemeniz avantajınıza olacaktır.

Sivas evden eve nakliyat fiyatları

Tarafımıza en çok yönlendirilen sorulardan birtanesi sivas ilinde hizmet sağlayan nakliye şirketlerinin hangi fiyat aralığında hizmet gösterdiğidir. 2018 yılında meydana gelen akaryakıt fiyatlarındaki artıştan ötürü özellikle şehirlerarası nakliyat fiyatları etkilendirken şehiriçi taşımacılık rakamları az da olsa bu dalgalanmadan nasibini almıştır.

Şehiriçi yapılacak olan 2+1 büyüklüğüne sahip bir evin taşımacılık fiyatı asansörsüz olarak 800 Türk lirasından başlamakta ve bu rakam 3+1 büyüklüğündeki evlerde 1000 liralık fiyattan başlamaktadır ki bu rakamlara dış cephe asansörleri dahil edilmemiştir.

Dış cephe asansörleri ile yapılan taşımacılıklarda her bir taraf için fiyatlara 250 liralık bir fiyat artışını hesaba katabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir