Evden eve nakliyat

Evden eve nakliyat 2000 li yıllardan sonra tamamen bir sektör haline gelmiştir. Farklı sebeplerden ötürü taşınmak zorunda kalan insanlar geçen zaman zarfında zayıflayan akrabalık ikişkilerinden veya profesyonel taşımacılık ihtiyaçlarından ötürü evden eve nakliyat şirketlerini tercih etmektedirler.
Peki ama tüm evden eve nakliyat şirketleri aynı mı çalışır veya fiyatlar neden bu kadar farklı diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Nasıl ki yer yiğidin bir yoğurt yiyişi var ise yer nakliyecinin farklı bir taşımacılık şekli vardır. Kimi eşyaları paketlerken battaniye tercih ederken kimi ise balonlu naylonları tercih etmktedir. Kimi tenteli kamyonlar ile taşımacılık yaparken büyük bir çoğunluğu ev taşımacılığı için özel tasarlanmış kamyonlar ile hizmet sağlamaktadır.

evden eve nakliyat platformu olarak web sitemizi ziyaret eden müşterilerimizin taşımacılık konusunda önbilgi almak için sayfamızda bulunduğunun farkındayız. Sizleri taşımacılık konuda bilgilendirmek ve doğru tercih yapmanızda yardımcı olmak için bu makaleleri kaleme almaktayız.

Sektörde hizmet veren çok sayıda “korsan” diye tabir ettiğimiz kamyoncular bulunmakta ve bu kamyoncular kendilerini profesyonel bir nakliye şirketiymiş gibi lanse etmektedir ve bu korsan kamyoncular çok sayıda müşteriyi mağdur ettiği gibi bu kamyoncular hakkında yazılar şikayetlerin çok bir önemi yoktur çünkü bunlar 4-5 ayda bir firma isimlerini değiştirir.

Her meslekte aynı işi daha ucuza yapabileceğini söyleyen birileri her zaman bulunur. Nakliyat sektörünce çalışan uzman işçilerin yevmiye bedelleri bellidir, ambalajlama malzemesinin fiyatı ve kamyonların yakacağı yakıtın miktarı hesaplanabilir. Taşımacılığı yapılacak olan evin maliyet hesabını siz kendiniz bile yapabilirsiniz. Alacağınız teklif bu miktarın altında ise zaten karşılacabileceğiniz iki durum var demektir.

1- Anlaştığınız nakliyeci birkaç suriyeli ile kapınıza kadar geldikten sonra eşyalarınızı kıra döke taşımaya çalışaaktır.

2- Anlaştığınız nakliyeci eşyalarınızı güzel bir şekilde paketleyip kamyona yükledikten sonra “bu eşyalar bu fiyata taşınmaz, esşalarınız çok fazla” cümlesini kurarak sizden fazlasıyla fark isteyecektir ki işini güzel yaptığı için bu vereceğiniz para umrunuzda olmayacaktır ama canınız sıkılacaktır.

Kısacası her işte olduğu gibi taşımacılıklarda da hareket ederken daima mantıklı hareket etmeniz son derece önemldir. Akıllı bir terih yapmanız sağlıklı bir şekilde taşınmak için atacağınız en iyi adım olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir