Evden Eve Nakliyat Firmaları

Evden eve nakliyat firmaları genel olarak Ulaştırma bakanlığı k3 yetki belgesine sahip olan evden eve nakliyat ve ofis taşımacılığı hizmeti sunan işletmelere verilen genel isimdir. Evden eve nakliyat şirketlerini diğer nakliye şirketlerinden ayıran en büyük özellik kamyonun sahip olduğu taşıt kartı olup evden eve şirketleri taşımacılık işlemlerinde bu sektöre özel üretilmiş kapalı çelik kasalı kamyonlara sahip olmalarıdır.

Ev taşımacılığı hizmeti sunan nakliye şirketleri kamyonlarında diğer nakliyecilik türü sunan şirketlerin kamyonlarına göre farklılık gösteren pek çok nokta vardır. Evden eve şirketleri kamyonlarının içerisinde koli, ambalajlama malzemesi, takım sandığı, askılı tekstil dolabı, streç folyo, balonlu naylon ve kraft kağıt bulundurmaktadır ki bu malzemeler profesyonel bir paketleme hizmeti sunabilmek için son derece önemlidir.

Ayrıca ev ve ofis taşımacılığı hizmeti sağlayan nakliye şirketleri profesyonel çalışanlardan oluşan bir ekio istihdam etmektedir ki bu ekip içerisinde marangoz, paketlemeci ve taşıyıcılar yer almaktadır.

Bugün baktığımızda internet ortamında karşımıza onbinlerce evden eve nakliyat şirketi çıkmaktadır ki bu şirketler hakkında ne yazık ki çok fazla bilgiye sahip olamıyoruz ve gerekli araştırmayı yapmak çok güç. Bizler, müşterilerimizin tercihlerine yardımcı olmak için platformumuzda profesyonel hizmet sunan belgeli şirketleri bir araya topladık.

Evden eve nakliye şirketleri farklı hizmet anlayışlarına sahip olup toplamalı ve topu diye tabir edilen taşımacılık hizmetlerini sunmaktadır. Bu taşımacılık türleri ev içerisinde yer alan eşyaların kim tarafından kolileneceği veya hangi kısmın kolileneceğini belirler. Toplu evlerde ev içerisinde yer alan eşyalar müşteri tarafından kolilenirken toplamaı taşımacılıklarda ev içerisinde yer alan eşyaların tamamı nakliye şirketi tarafından kolilenmektedir.

Taşımacılık hizmeti öncesi birçok nakliye şirketi ücretsiz ekspertiz hizmeti sunmaktadır ki bu hizmet ile birlikte taşımacılık günü meydana gelebilecek aksaklıkların önüne geçmiş olursunuz. Nakliye şirketini tercih ederken şirketi iyi araştırmanız her zaman avantajınıza olacaktır zira piyasada çok sayıda amatör nakliye şirketi bulunmakta.

Dönemsel yoğunluklardan etkilenmemek için mutlaka taşınma tarihinden bir 10 gün önce gerekli araştırmaları yapmaya özen gösterin. Aksi taktirde taşınmak istediğniz tarihte hizmet verebilecek iyi bir nakliye şirketi bulamayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir