Parça eşya taşımacılığı

Parça eşya taşımacılığı evden eve nakliyat şirketleri için daima zor bir iş olmuştur. İstanbul’dan Kars’a taşınacak olan 2+1 veya 3+1 büyüklüğünde bir eviniz var ise bu evi taşıtmanız kesinlikle sorun olmayacaktır. İstanbul’dan Kars’a taşıtacağınız 4-5 koli olduğunda, bir çocuk odasını taşıtmak istediğinizde ise evden eve nakliye şirketleri için bu parça eşyaları eziyet olacaktır.

Parça eşya taşıtmak isteyen kişiler taşıtacağı eşyalar için genellikle ücret ödemek istemez. Kamyon zaten gidiyor, 50 liraya benim bazamıda götürün diyebilmekte lakin 50 lira veya 100 lira için evden eve nakliye şirketi kamyonunu adrese bile göndermeyecektir çünkü kilometrede zaten 1.5 TL yakan bir kamyon için taşıyacağı parça eşya zarardan ibarettir.

Çocuğu istanbulda üniversite kazanan bir anne çocuğuna bir baza göndermek istemekte lakin kamyonun o adresten bazayı alıp teslimat adresine tesliminin masrafını hesap ettiğinide  İstanbul’dan yeni bir baza almanın daha ucuza maal olacağını düşünebilirsiniz.

Çeyiz veya o ayarda eşyaların taşımacılığı için nakliye şirketleri tarafından 1000 TL gibi rakamlar talep edilmektedir ve bu tür eşyalar sigorta kapsamında taşınmaktadır ve gerekli titizlik gözterilmektedir.

İstanbul içi parça eşya taşımacılığı için istanbul evden eve nakliyat , ankara’da parça eşya taşımacılığı için ankara evden eve nakliyat , bursa’da parça eşya taşıtmak için bursa evden eve nakliyat ve son olarak izmir’de parça eşyalarınızı taşıtacağınız şirketler için izmir evden eve nakliyat firmaları sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Parça eşyalarınızın taşımacılığı için kapıdan kapıya olan hizmette alacağınız fiyat teklifinin kafanızda kurmuş olduğunuz rakamdan yüksek olacağını bilmenizde fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir