izmir evden eve nakliyat firmaları

İzmir, Türkiye’nin 3 büyük şehri olmasına karşın evden eve nakliye şirketleri içerisinde en çok şikayete sahip olan ilimizdir ve izmir evden eve nakliyat firmaları şikayet sıralamasında açık ara birinci olarak 3 yıldır zirveyi kimseye kaptırmıyor.

İzmir’de evden eve nakliyat hizmeti sunan şirketlere baktığımızda bunların içerisinde belgeli olanların sayısı kadar belgesiz nakliyeciler bulunmakta ve bu belgesiz nakliyecilere “korsan nakliyeci” ismi verilmekte. Korsan nakliyeciler faaliyetlerini belgesiz yürütmekte ve amatör işçiler çalıştırmaktadır. Alanında uzman olmayan ve sektöre yabancı olan bu çalışanlar ile taşımacılıklarda eşyalar genelde zarar görmekte.

İzmir’de profesyonel evden eve taşımacılık hizmeti sunan nakliye şirketlerine izmir evden eve nakliyat kategorimizden ulaşabilirsiniz. Asansörlü veya asansörsüz, her türlü taşımacılık hizmetini profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmesi için platformumuzda yer alan şirketleri arayabilirsiniz.

Korsan Nakliyecilere Dikkat

İzmir’de çok sayıda bulunan korsan nakliyeciler ile anlaştığınızda karşılaşacağınız muhtemel problemler aşağıda listelenmektedir.

1- Nakliyeci hiç gelmeyecektir ki böyle bir durumda kendinizi şanslı sayabilirsiniz.
2- Nakliyeci amatör çalışanları ile gelip eşyalarınızı taşırken tüm eşyalarınıza zarar verecektir.
3- Eşyalarınızı kamyona yükleyen nakliyeci sizlerden farklı sebeplerden ötürü ek ücret talep edecektir. Ek ücret talep etmek için bu korsan nakliyeciler mutlaka bir değil çok sayıda bahane bulabilecektir.
4- Farkı vermek istemediğiniz taktirde sizinle tartışacak hatta sizleri tehdit edecektir ki böyle bir durumda polisi çağırmalısınız.

Uzman nakliye şirketleri sizlere korsan firmalara göre belki 200-300 tl daha yüksek bir fiyat teklifinde bulunacaktır lakin emin olabilirsiniz ki korsan firmalar bu fiyat farkını öyle veya böyle alacak veya size bu fiyat farkından fazla rezillik yaşatacaktır.

Evden eve taşımacılık şirketlerinden fiyat teklifi toplarken topladığınız teklifleri fiyatlarına göre değerlendirmek yerine müşteri tavsiye ve şikayetlerini göz önünde bulundurarak hareket edip kararınızı o şekilde veriniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir