Nakliye Şirketleri Paketlemeyi Nasıl Yapar?

Evden eve nakliyat şirketlerine sıkça yönlendirilen sorulardan birtanesi paketlemenin nasıl yapıldığı ile ilgilidir. Nakliye şirketlerinden fiyat teklifi alırken daima standart taşımacılık hizmeti için fiyat teklifi alırsınız. Peki ama standart diye tabir edilen taşımacılık şekli nasıldır?Standart evden eve nakliyat hizmetinde evini taşıtacak olan kişi evin içerisinde yer alan ufak tefek eşyaları ve mutfak eşyalarını koliler ardından yastık, yorgan ve kıyafetleri hurçlar. Evin içerisinde yer alan kaba eşyaların paketlenmesi nakliye şirketi halletmektedir. Mobilyaların demontajı ve tekrar montajı uzman mobilyacılar tarafından gerçekleştirilirken müşteri tarafından dökülen mobilyanın montajını marangozlar gerçekleştirmemektedir.

Toplamalı evden eve taşımacılık diye tabir edilen taşımacılık türünü ise genellikle çalışan veya hamile ev hanımları tercih etmektedir. Bu taşımacılık türünde ev içerisinde yer alan eşyaların tamamı uzman personel tarafından paketlenir, ambalajlama ve paketleme işlemleri itinalı bir şekilde gerçekleştirildikten sonra yeni adrese teslim edilmektedir.

Evden eve taşımacılık için fiyat teklifi alırken daima standart taşımacılık hizmeti için teklif verileceğini asla unutmayın. Standart taşımacılıklarda kolileme hizmeti bulunmadığı gibi boş koli taleplerini önceden bildirmeniz gerekir. Talep ettiğiniz koliler ücret karşılığında yükleme günü getirilir.

Paketleme işlemlerinde Streç folyo ve balonlu naylon kullanılmaktadır. Eskiden olduğu gibi battaniyeleri çok az nakliye şirketi tercih etmektedir ki bunların sayısı günümüzde bir elin parmak sayısını geçmeyecektir. Paketleme işlemlerinde kullanılmamış streç folyo kullanılırken balonlu naylonlar ise ömürlük olup tekrar ve tekrar kullanılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir