Eşyaların Teslim Zamanı

Evden eve nakliyat şirketleri ev eşyalarını yüklerken büyük kamyonlara bazen 2, bazen ise 4 tane ev eşyası yüklemek ister. 4 tane evin eşyasını yüklemek zaten 2-3 gün süreceği için teslim tarihinin 4-5 gün sarkacağını hesaba katmanız son derece önemlidir.

Diyelim ki pazartesi günü Edirne’den 2 ev eşyası yükledi ve ardından salı günü Lüleburgaz’a geçip bir ev eşyası daha yükleyecek. Salı günü akşama doğru yola çıkan araç İstanbul’un yoğun trafiğini geçmek için 1 gününü daha harcadıktan sonra Lüleburgaz’dan yüklediği eşyayı perşembe günü Adanaya indirecek ardından Edirne’de yüklediği eşyayı boşaltmak için Diyarbakır’a geçecektir. Pazartesi günü Edirne’den yüklenen eşyalar ancak 6 gün içerisinde teslim edilecektir.

Evden eve nakliyat için firma ararken ucuz olan firmaları tercih etmeniz durumunda nakliye şirketi 3-4 adet ev eşyası yükleyecektir ki para kazansın. Bu eveşyalarını yüklerken teslim süresinin uzayacağını kesinlikle göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Taşınacak olan eşyalar TIR’da toplanıp o şekilde taşınacaksa eğer bu sefer eşyaların teslim süresi 10 günü geçebilmektedir çünkü tırların dolması 4-5 gün sürecek, eşyaların teslimi ise 9-10 gün sürecektir.

Taşımacılık yaptırmadan önce firmayı iyi tercih ediniz ve teslim tarihini kesinlikle görüşün. Tesliim tarihine uymayacak nakliyeciler sizlere araçlarının arıza yaptığını söyleyerek sizi sallayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir