Mardin Asansörlü Taşımacılık

Ev taşımak zor iştir ama yorgunluk ve maddi kayıptan öte bir de tedirginlik söz konusu olabiliyor tabii ki. İnsan sahibi olduğu eşyalara duygusal bağlarla bağlıdır, evimizde kendimizi güvende hissetmemizin nedeni de budur ve taşınırken yaşadığımız duygusal tedirginliği bununla açıklayabiliriz. Gerçi işin maddi boyutunu her ne kadar ikinci planda gibi göstersek de büyük bir yük. Gerçekten de özellikle son sene içinde şaha kalkan enflasyon nedeniyle evden eve nakliyat fiyatları bir önceki yıla nazaran %50 arttı.

Ödediğimiz ücrete değer mi? En merak edilen durum bu… Bir de çalışacağımız insanlar ne kadar profesyonel? Bu da çok önemlidir sanırım sizler için ne de olsa meydana gelen kayıplar bize ait!

Yoksa değil mi? Değil aslında! K belgeli bir nakliye şirketi ile çalışmak ev eşyalarınızda taşınma itibariyle meydana gelen her türlü hasarın maddi karşılığını alabilmenize neden olur. Buna taşımacılık sigortası denir ve muhakkak yaptırmalısınız.

Bir de eğer düşündüğünüz asansörlü taşımacılıksa… o zaman fiyatı da iyi araştırmalısınız. Hiçbir nakliye firması sizin taşınma koşullarınızı görmeden fiyat vermez ama tek bir firmadan fiyat almak zorunda mısınız? Tabii ki hayır.
Firmalar kendi arasında rekabet içinde ve nakliye sektöründe kullanılan asansörün firmaya ait olup olmadığı fiyatı etkiler… yani muhakkak Mardin asansörlü taşımacılık ile alakalı asansörü kendi ekipmanları içinde olan, uzman ve en uygun fiyatlı hizmeti almalısınız.

Kiralama ile eğer sizlere asansör sunuyorsa firma bu durumda kiralama bedelini de sizlere yansıtmak zorundadır ki zarar etmesin +kendi karını da düşünmelidir bu firma… derken gereksiz yere çok fazla ödeme yapmanız gerekebilir.
Dilerseniz firmamızın internet sayfasını bir araştırın. Aynı zamanda müşteri temsilciliğimizden nakliye firma fiyatlarını da olabilirsiniz. Bu şekilde hem K belgeli, yasal ve güvenli taşımacılıkla işlemlerinizi hallettirebilirsiniz hem de ödediğiniz rakam piyasa normlarındadır, bilirsiniz.

Çok ucuz ilanlar neden var? Maalesef internet ortalamanın çok altında nakliye firma fiyatları ile dolu ama ne sözleşmeli ne de yasal bir işlem ile bu yapılabilir değil. Bu da sizler için özellikle de eşyalarınız adına bir dolandırıcılık faaliyetinin habercisidir… yani maalesef kötü haberdir. Dikkatli olmalısınız hem de çok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir