Mersin Şehirlerarası Nakliyat

Bugün nakliyat şirketleri sizlere fiyat verirken muhakkak bir keşif aşamasından yararlanır çünkü bunu yapmadan koşulları anlamaları imkansızdır. Nakliyecilikte eşya sıklığı, taşınmanın gerçekleşeceği evlerin kat yüksekliği, asansör kullanım tercihi ve müşteriye bağlı birçok neden fiyatı belirler… daha sonra ancak mesafe değerlendirilir. Mersin Şehirlerarası Nakliyat bu nedenle 2000TL ortalama ile başlamaktadır diyebiliriz. Tabii ki bu fiyatın biraz altında ya da biraz üzerinde teklifler alabilirsiniz ama bu hizmetin vergileri, kâr marjı ve diğer giderler düşünüldüğünde çok daha ucuza sizlere sunulması imkansızdır.

Eğer sektör fiyat ortalamasının %50 kadar altında sizlere sunulan bir hizmet varsa o zaman bu durum dolandırıcılıktır… bu kesin. Bazı kullanıcılar korsan nakliyat faaliyetlerini masum olarak görmekte ama K3 belgesiz yapılan ve herhangi bir sözleşme & makbuz olmadan gerçekleşen nakliye işlemleri vergisiz kazançtır, yasak değildir ve aynı zamanda nakliye aşamasında meydana gelebilecek hiçbir maddi & manevi kaybın da telafisini garanti etmez. Zaten yasal olarak hakkınızı aramak gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü herhangi bir makbuz ya da sözleşmeniz yok ve ayrıca bu kişiler maalesef sektörün içinde uzmanlaşmış değildir ki bir de ekipman kaliteleri gerçekten de çok kötüdür. Yani kaza olmama gibi bir ihtimal de çok azdır.

Önemli olan, her şeyin yasal olarak işlediği ve süreç içinde sözleşmeyle fiyatın; hasar sigortasıyla da doğabilecek maddi kayıpların korunduğu alışverişleri yapmaktır. Sitemiz üzerinde iletişim kısmında yer alan firma müşteri destek hattımıza mesai saatleri içinde istediğiniz zaman ulaşabilir ve firmalar ile alakalı bilgi alabilirsiniz ve ayrıca evden eve nakliyat firmalarının sitemizde yer alan şirket sayfalarındaki kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. %100 gerçek kullanıcılar tarafından değerlendirilmede bulunulmuş, olumlu & olumsuz hiçbir yorum gizlenmemiştir. Ayrıca güven temini açısından şirketimizle çalışan ve sitemizde yer alan tüm firmaların K3 belgeli yani tamamen yasal olan firmalardan oluştuğunu da söyleyebiliriz. Her türlü fiyat alma ve diğer soru & sorunlarınızla alakalı bizlere ulaşabilir bilgilendirme alabilirsiniz. İçiniz rahat, eşyalarınızın güvende olması için nakliye sektöründe yasal çalışan ve profesyonel kişilerle iş yapmanız her zaman çok önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir