Mardin Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Mardin yüz ölçümü bakımından Türkiye’de birçok ilden çok daha büyük. Bu durum il içi taşınma da olsa mesafenin artmasına neden olabiliyor. Mardin evden eve nakliyat fiyatları o günkü mazot litre fiyatıyla direkt alakalıdır. Tabii ki nakliye şirketleri mazot durumunu düşünür ama sadece tek bu kriter ile fiyat belirlemez. Aynı zamanda çalıştırdıkları işçi sayısı, ekipmanlar & kullanacakları malzemeler ve vergiler derken nakliye fiyatı Mardin’de 1’inci katlar arası en kısa mesafede 1000TL ile başlamaktadır.

Türkiye’nin ve Dünya’nın genelinde olduğu gibi nakliyeciler mutfak eşyalarının toparlanma sorumluluğunu almaz. Genel anlamda monte & de monte, taşıma sorumluluğunu alırlar. Nakliye şirketi sizlere bir ekspertiz sonrasında rakam verebilir sadece. Burada amaç taşınma işleminin gerçekleşeceği evleri görmek, mesafeyi ve eşya yoğunluğunu anlamak, vb. bir sürü (fiyata etki edebilecek) etkeni anlamak. Az önce de mazot fiyatları nakliye fiyatını belirlemede tek kriter değildir demiştir. Bu nedenle evden eve nakliyat şirketleri muhakkak sizlere keşif sonrası fiyat verebilirler.

Hem keşif olmadan hem de çok düşük ücret veren kişi ve kurumlar korsan taşımacılık ya da dolandırıcılıkla alakadardırlar. Gerçi korsan taşımacılıkla dolandırıcılık arasında çok büyük farklar yoktur. En nihayetinde birisi sizden eşya diğeri ise devletten vergi kaçırıyor… yani aynılar.

Tabii ki korsan taşımacılığa maalesef günümüzde hâlâ sıcak bakan bir kesim var ama eşyalarınızın kıymetini bilmiyorsanız kullanabilirsiniz çünkü korsan taşıma sırasında meydana gelen maddi kayıpların hiç birisi için yasal olarak bir geri dönüş alamazsınız, sözleşmeniz olmaz. Taşıma sırasında fiyatın çeşitli bahaneler gösterilerek artmayacağını da bilemezsiniz. Yol uzun geldi, araba su kaynattı, asansör kullanmaya yönetici izin vermedi +100, +200 derken kâr için çıktığınız bu yolda büyük kayıplar verebilirsiniz.

Üstelik nakliye asansörleri 15m yükseklikten 70m’ye kadar uzanan ve kullanımı gerçekten de bilgi gerektiren durumlardır, korsan işletmeler ve uzman olmayan ekip… herhangi bir can kayıplı kaza sonrasında sizin de başınızı ağrıtacak uzun ve yorucu bir hukuki sürece girebilirsiniz.

En doğrusu nedir biliyor musunuz? En doğrusu: Bırakın işi uzmanları yapsın. Biz bu noktada sitemizdeki firmaların sizin için en uzman, yasal ve ucuz tercihler olduğunu garanti ediyoruz!

Mardin ilinde bulunan belgeli evden eve nakliyat şirketlerine mardin eveden eve nakliyat kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir