Evden Eve Nakliyat Ücretleri

Evden eve nakliyat ücretleri internet üzerinde en çok aratılan konulardan birtanesi olup müşteriler nakliye şirketlerinden fiyat teklifi almadan önce internet ortamından ortalama taşımacılık fiyatlarını öğrenmek için girişimde bulunuyorlar.Taşımacılık konusunda doğru insanlar ile çalışmak her zaman en doğrusu olacaktır ki internet ortamından elde ettiğiniz fiyatlar yanıltıcı olacaktır. Birçok nakliye şirketi 300 TL’den başlayan fiyatlara evden eve nakliyat diye ilan versede bu fiyata tek bir koli taşıdıklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

evden eve nakliyat firmaları içerisinde profesyonel hizmet sunan şirketlerin birçoğu taşınacak olan evi görmeden kesin bir rakam telafuz etmekten çekinecektir. Eşyaların taşımcılık öncesi görülmesi taşımacılık esnasında sorunların ortaya çıkmasına engel olacaktır.

Büyükşehirlerimizin neredeyse tamamında şehiriçi taşımacılık fiyatları aynı seviyede olup çok fazla uzak olmayan mesafelerde asansörsüz yapılan taşıma ücretleri için bir ortalama belirtecek olursak taşımacılık ücretleri 2+1 bir ev için 1000 TL civarında olurken 3+1 dairelerde bu rakam 1400 TL’ye yükselmektedir. Katların yüksek olması durumunda her bir taraf için 250 TL fiyat farkı uygulanmaktadır.

Bahsettiğimiz rakamlar ortalama rakamlar olup bu rakamların altına iş yapan nakliyeciler maliyetlerden çalmak zorunda kalacaktır ki bu durum eşyalarınızın taşınma esnasında zarar görebilme olasılığını artıracaktır. Evden eve nakliyat şirketlerinin maliyetleri çalıştırmış olduğu personeller olup bu personellerin profesyonel olması veya amatör olması tek bir taşımacılıkta 300 TL civarında bir fark ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca eşyaların taşımacılık öncesi ambalajlama işlemleri gerçekleştirilmelidir ki işini profesyonel yapan firmalar tek kullanımlık balonlu naylonlar ve streç folyo tercih ederken amatör olan nakliyeciler bu işi battaniyeler ile gerçekleştirmektedir.

Kısacası 1000 liralık bir işi 600 liraya yaptırıyorsanız bilin ki nakliyeci bazı masraflardan kaçıyor. Eşyalarınızın sizin için bir değeri yoksa ucuz olanı tercih etmeniz doğru lakin buzolabınızın ezildiğinde, televizyonunuzun paneli kırıdığında hiç ağazınızı açmayacaksınız. Teknik servsi çağırıp onarım için bir avuç dolusu para vereceksiniz ve bu ödediğiniz ücreti hiçbir yerden tahsil edemeyeceksiniz.

Kısacası taşımacılık öncesi elbette bir piyasa araştırması yapın lakin düşük rakamlı şirketleri tercih etmeden önce derinlemesine hesaplayarak karar verin ki taşımacılık günü eşyalarınız durduk yere zarar görmesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir