Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası evden eve nakliyat genellikle memurlar veya banka çalışanlarının tayinleri dolayısı ile ihtiyaç duymuş olduğu taşımacılık türüdür. Genellikle yaz aylarında veya 15 tatil döneminde tayinler açıklandığından ötürü şehirlerarası evden eve taşımacılık bu dönemlerde rabet görmekte bu tatil dönemleri dışında çok fazla taşımacılık ihtiyacı doğmamaktadır.

Şehirlerarası taşımacılıklar ile müşterilerin kafasına takılan birçok soru bulunmakta ve bu makalemizde bu sorularınızın tamamına cevap vermeye çalışacağım. Taşımacılık ile ilgili çok erken tarihlerde fiyat teklif almak sizleri yanıltacaktır. Taşınma tarihine bir aydan fazla bir sürede varsa zaten boşunuza ne kendinizi ne nakliye şirketi çalışanlarını yorun. Çoğu müşteri nakliye şirketleri ile görüşmekte lakin bir ay sonra taşınacağı için sağlıklı bir fiyata alamamakta veya taşınma tarihi geldiğinde nakliyeci vermiş olduğu fiyatı unutmaktadır. Nakliyeci verdiği fiyatı unutmasa bile ev sahibi onu unutacaktır.

Taşımacılıklarla ilgili en güzel fiyatları taşınma tarihinden on gün kadar öncesinden almanız avantajınıza olacaktır zira şirket araç programına hakim olacak ve size araç programına uygun fiyat teklifi sunacaktır. Şehirlerarası nakliyat sezonunda taşımacılık işlemleri büyük kamyonlar ile yapılmakta olup bu büyük kamyonların içerisinde 2-4 ev eşyası taşınmaktadır. Büyük bir kamyon 3+1 büyüklüğe sahip 2 ev eşyasını rahatlıkla alabiliyorken evin içerisinde çok fazla ıvır zıvırın bulunması bazen büyük bir kamyonu tamamen veya başka bir eşya alamayacağı şekilde doldurmaktadır.

Müşteriler genellikle kendi evini taşıtırken aynı güzergahta taşınacak başka bir arkadaşı ile birlikte taşıtarak nasıl olsa tek kamyonda gidyor, benim eşyalarımı da yüklesin gibi bir düşünceye kapılırken nakliyecinin talep etmiş olduğu 3000 liraya komple kamyonun kendisine ayrıldığını düşünmektedir.

Şehirlerarası taşımacılık için fiyat verilirken eşyaların kamyon içerisinde kaplayacağı yere göre fiyat teklifi verilip ona göre haeket edilir. Bazı müşteriler eşyalarının tek taşınmasını talep etmekte ve bu tür taşımacılıklar müşteriler için çok pahalıya patlamaktadır. Taşımacılıklarda kamyon içerisinde sizin eşyanız dışına farklı kişilerin eşyalarının da taşınması sizin eşyalarınıza hiçbir şekilde zarar vermez. Çok nadir olsa da bazen eşyaların birbirine karışması mümkün oluyor ki bunun için kolilerinizin üzerine adınızı yazmanız ve kolilerinizi sayarak teslim edip sayarak almanız doğru olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir