Evden eve nakliyat şikayetlerinin sebepleri

İnternet kullanımı gün geçtikçe artıyor ve bu artış ile birlikte müşteriler almış olduğu hizmet veya ürün ile ilgili yorumlarını internet üzerinden yapıyorlar ki bu çok doğru bir karar. Nakliyat firmaları fiyat teklifini verirken bol bol vaadlere bulunmakta lakin işe başlandığında verilen sözlerin çoğu yerine getirilmiyor.

Nakliyat sektöründe müşteriler genellikle fiyat tekliflerini değerlendirirken kaliteli olanını tercih etmek yerine ucuz olanı tercih etmektedir. Fiyatı ucuz verecek olan nakliye şirketi ise hizmet kalitesinden ödün verme zorunda kalacak veya farklı bahaneler üreterek müşterisinden fazladan para talep edecektir.

Müşterilerden fiyat farkı talep etmek için ileri sürülen farklı sebepler bulunmakta bu sebeplerden bazıları aşağıda listelenmektedir.

1- Zemin katı sayıp katınızın belirtmiş olduğunuzdan yüksek olduğunu bahane edecektir.
2- Mobilyalarınız yeni olduğu için daha fazla ambalajlama malzemesi kullanmam gerekecek.
3- Eşyalarınız çok fazla, bu ev 3+1 ama bu evde 4+1 ev eşyası var diyecektir.
4- Fiyatlarımıza kdv dahil değil diyecektir.
5- Merdiven aralığınız çok dar asansör çağırıp ücretini size ödeteceğiz.
6- Kamyon binanıza yanaşmıyor işçilik farkını siz ödeyeceksiniz.
7- Eşyalarınız kamyonu doldurdu, biz bir çeyiz eşyası daha yükleyecektik şimdi onu yükleyemeyeceğiz dolayısı ile o parayı sizden alacağız.

Anlayacağınız çok salakça kurgulanmış birçok bahane var. Bu bahanelerle yer vermemek için nakliyat şirketi tercih ederken şirkete ait  şikayet ve yorumları göz önünde bulundurun.

Evini taşıtacak olan kişilerin düşük rakamlara itimat etmesi yapabileceği en büyük yanlışların başında gelmektedir. Düşük rakamlarda ya bir komisyoncuya denk gelirsiniz ve taşıma günü ortada kalırsınız, ya nakliye şirketi sonradan daha iyi bir iş bulduğu için sizi eker, veya gelse bile sizden ek ücret talep edecektir.

Nakliyat sektöründe binlerce şikayet okuyabilir ve değerlendirebilirsiniz. Neredeyse tüm şikayetlerin sebebi düşük fiyatlardan kaynaklanıyor. İşini profesyonel yapan nakliye şirketleri hakkında internet ortamında şikayet bulamayacağınız gibi kurumsal firmalar şikayetleri hızlı bir şekilde ele alarak müşteri memnuniyetini korumak adına gerekli prosedürü uygulamaktadır.

Taşımacılık şikayetlerini web sitemizin şikayetler bölümünde okuyabilir, var ise şikayetçi olduğunuz bir nakliye şirketi bu şikayetinizi yine bu sayfada yayınlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir