Ucuz Evden Eve Nakliyat

Ucuz evden eve nakliyat nasıl olur dendiğinde aklıma gelen ilk söz “Ucuz etin yahnisi yenmez” atasözüdür. Taşımacılık hizmeti sunan nakliye şirketlerinin belli başlı giderleri vardır ve işini profesyonel olarak gerçekleştiren her şirketin taşımacılık giderleri ortalama aynı seviyededir.Peki ama bana ucuz evden eve nakliyat fiyat teklifi veren nakliyeciler bu teklifleri nasıl sunabiliyor?

1- Şirket uzman personeller ile hizmet sağlamak yerine kahveden toplama adamlarla eşyalarınızı yüklemek isteyecektir ki bu tür amatör taşımacılıklarda eşyalar fazlası ile zarar görmektedir.
2- Kaliteli ambalajlama malzemesi kullanmak yerine kamyon içerisinde bulunan ve ayağınızı bile silmeyeceğiniz battaniyelere eşyalarınız sarılmak istenecektir ki bu durumda eşyalar kirlenmekte ve zarar görmektedir.
3- Faturasız taşımacılık hizmeti sağlayan nakliye şirketi vegi kaçırmakta veya müşteriden KDV’yi sonradan talep etmektedir.

Taşımacılığın ucuza yapılabilmesi için bilin ki bu işte bir eksiklik olacaktır. Anlaşacağınız nakliyecinin ucuz nakliyat fiyatlarında taşımacılık yapbilmesi için ya hizmet kalitesinden ödün verecektir veyahut eşyalarınızın yükleme işlemleri tamamlandıktan sonra farklı bahaneler ileri sürerek sizlerden fazladan para talep edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir