Evden Eve Nakliyat ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular

Evden eve taşımacılık ihtiyaçlarında insanların aklına birçok soru gelmekte ve nakliye şirketlerine yönlendirmekte. Evden eve nakliye platformu olarak nakliye şirketlerine en çok yönlendirilen sorular ve bu soruların cevaplarına yer vereceğiz.

Bugün Türkiye’de hangi ilde evden eve nakliyat şirketi ile çalışacak olursak olalım belli başlı soruları sorarız kendimize. Bu sorular;

  • Yeterince uzmanlar mı?
  • Yeterince ucuzlar mı?

Elbette ek birkaç soru daha var ama… maalesef “ucuz” düşüncesi gibi müşterinin maddi kazanç elde etmesi için gereken sorular. Aslında eğer gerçekten de kaliteli bir hizmet almak istiyorsak… nakliye işlemlerinde sorulması gereken sorular farklıdır.

Nakliye Şirketleriyle Alakalı Öncelikli Sorulması Gereken Sorular;

  • Yasal bir firma mı?
  • Asansörlü taşımacılık sırasında kendi asansörünü mü kullanıyor?
  • Hizmet & hasar sözleşmesi yapıyor mu?

Nakliye işlemlerinde belirli başlı sorulması gereken sorular bunlardır. Tabii ki bu sorular sizin dolaylı olarak maddi kazanç etmenizi de gözetiyor, “soruları madde madde ele alırken” açıklayacağız.

Nede Nakliye Şirketinin Yasal Olması Önemlidir?

Nakliye şirketinin yasal olması önemlidir çünkü deneyimi işaret eder bu durum. Vergilendirilmiş, yasal kazanç elde etmek için mesleki yeterliliği tam ekip ve ekipman ile çalıştıklarını bu şekilde anlayabiliriz.

Bu soru dolaylı olarak 3’üncü madde ile alakalıdır çünkü yasak olmayan hiçbir evden eve nakliyat firması asla hasar sözleşmesi yapamaz, verdikleri hizmet için fatura kesemez.

Neden Nakliye Şirketinin Kendi Asansörünü Kullanması Önemlidir?

Nakliye şirketlerinin kendi asansörleri ile hizmet vermesi önemlidir çünkü eğer şirketin kendisine ait asansörü yoksa asansörlü taşımacılık sırasında başka bir firmadan bu ekipmanı kiralayacak demektir. Bu da sizin için +masraf demekten başka bir şey değildir.

Bilinmesi gereken en önemli durum nakliyecilikte fiyata etki eden en temel etkenler taşınılan evin koşullarıdır ve bilhassa asansörün firmaya ait olup & olmadığıdır. Bu nedenle tam donanımlı (+asansörü dahil) ve uzman bir ekiple sizlere hizmet veren nakliye şirketleri sizin için en ucuz evden eve nakliye hizmetini verebilirler.

Her ilde yasal çalışan tüm nakliye şirketlerinin verecekleri fiyatlar aynıdır çünkü fiyatı etkileyen etkenler aynıdır bir taşınma işlemi için. Size ortalama altında fiyat veren firma ya da kişiler yasal kazanç elde etmiyordur ve herhangi bir fatura, sözleşme yapmaları; sizi madden yasal olarak korumaları imkansızdır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir