Toplu Evden Eve Nakliyat Nedir?

Merhaba. Toplu evden eve nakliyat nakliye firmalarının evin tüm eşyalarını +mutfak eşyaları ile kabul etmesi demektir. Çoğu nakliye firması ev eşyalarını taşırken mutfak eşyalarına karışmak çünkü hem kırılgan hem de ufak bir sürü eşya vardır. Paketleme aşamasında zaman kaybına neden olur ama bazı nakliye firmaları bu durumu da hizmetlerinin içine alır.

Öncelikle bir nakliye firması seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik muhakkak firmanın yasal olmasıdır. Nakliye şirketlerinin bu platformda hizmet verebilmesi için edinmeleri gereken K belgeleri vardır. Bu durum şehir içi ya da şehirlerarası taşımacılığa göre farklı belgelendirmeler gerektirmektedir.

Her zaman belgeli firmalar ile çalışmanız gerekmektedir çünkü nakliye sırasında olası her kazadan meydana gelecek maddi kaybın telafisi ancak bu şekilde mümkün olabilir.

Sektörde maalesef korsan nakliye şirketleri de vardır ve evden eve nakliye şikayetlerinin neredeyse tamamının altında bu firmalar yatar. Bu durum aslında sadece kazaların uzmanlık olmaması nedeniyle fazla yaşanmasına neden olmaz aynı zamanda maddi kayıpların telafi edilememesine de neden olur.

Her zaman nakliye şirketlerinde sizler için olumsuzluk sadece korsan nakliye şirketlerinden gelmez. Aynı zamanda bir de dolandırıcılar var bu sektörde… maalesef bu durumda (eğer dolandırıcılarla karşılaşırsanız) eşyalarınızın tamamını kaybedebilirsiniz.

Ortalama her Türk evinde 40K kadar bir ev eşyası var ve bu durum dolandırıcılar için nakliye sektörünün hedef alınmasına neden oluyor. Bu nedenle her zaman bilinen, müşterileri tarafından tam not almış, kaliteli nakliye şirketleriyle çalışmayı tercih etmelisiniz ki en iyi bu şekilde hizmet alabilirsiniz.

Bir de fiyat ayrıcalığını sizlere verirler firmalar neden ödün veriyor? Bunu muhakkak bilmelisiniz çünkü mesafe ve koşullar aynıyken eğer sizlere bir firma diğerlerine nazaran çok daha ucuz bir rakam veriyorsa o zaman bu durumla alakalı bir sorun var demektir. Yapmanız gereken en önemli durum aslında her zaman ucuzu tercih etmemek “her zaman en uygunu tercih etmelisiniz” çünkü en ucuz çoğu zaman vasatın altında hizmet… demektir. Bunu asla unutmamalısınız yoksa canınız yanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir