Şanlıurfa Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şanlıurfa yüz ölçümü olarak çok geniş bir alana yayılmış olup Türkiye’nin en büyük illerinden birisi ve bu demektir ki şehir içi nakliyecilikte gerçekten de mazot fiyatları yapacağınız ödemeyi etkiler. Lakin Şanlıurfa evden eve nakliyat fiyatları nı sadece mazot olarak değerlendirmemek lazım, birçok neden vardır nakliyecilikte fiyatın belirlenmesinde ve çoğu da siz ve sizin koşullarınızla alakalıdır.

Sizle alaka? Tabii ki! Yani eğer evden eve nakliyat firmaları arasında inceleme yapmadan, gerekirse her birinden fiyat almadan ve kaliteli olanı en ucuza seçmeden direkt ilk fiyat verenle çalışıyorsanız o zaman “sizden kaynaklanan nedenlerle” çok ödemek durumunda kalabilirsiniz. Bir nevi kumar… her zaman sektör fiyatlarını araştırmak önemlidir.

Sizlere nakliyecilik fiyatlarını etkileyen durumların bir de sizin koşullarınızla alakalı olduğunu söylemiştik, peki nedir bunlar;

  • Kaçıncı kattan, kaçıncı kata taşınıyorsunuz?
  • Evinizdeki oda sayısı yani eşya miktarınız ne kadar?
  • Eşyaların monte ve de monte aşaması zahmetli mi?

Gibi daha sayılabilecek bir sürü unsur var… eğer 3+ kattan yine en az bu yükseklikte bir kata taşınacaksanız o zaman taşınma sırasında asansörlü taşımacılığı seçmeniz sizin için daha ekonomik olur çünkü 3’ü kata kadar kat başı kol gücüyle çalışma karşılığında yaklaşık 200TL bir +beden ödersiniz. E bu durumda, 5’inci kata taşınan birisi asansörlü taşımacılık sayesinde bunu sadece +500 TL gibi bir rakama halledebilir ama tabii ki asansör sizin çalıştığınız nakliye firmasına aitse.

Evet, maalesef sektördeki çoğu firma kendi asansörlerini edinmek yerine kiralar. Bunun nedeni asansör pahalıdır ve kiraladıkları zaman ödedikleri rakamı aslında iş sonunda sizden alıyorlar yani bir kayıpları olmuyor ama siz kaybediyorsunuz! E bu nedenle de kendi asansörleri olan firmalarla çalışmalısınız değil mi?

Peki nerede bu firmalar, nasıl ulaşırsınız ve nasıl fiyat alırsınız. Ne de olsa bu kadar detay değerlendirilmeli ve bir keşiften sonra sizlere fiyat verilmeli değil mi?

Endişe etmeyin, biz sizin için Şanlıurfa’daki en kaliteli nakliye firmalarını bir araya getirdik ve dilerseniz aynı anda hepsinden fiyat alabilir, seçim yapabilirsiniz. Bu da sizin (rekabet nedenli) çok daha ucuza kaliteli hizmet almanıza neden olur! Herkes karlıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir