Şırnak evden eve nakliyat

Şırnak’ta evden eve nakliyat sektörü bölgenin terörden arındırılıp yeniden yapılandırılmaya başlanmasından sonra hızlı bir şekilde hareketlenerek ihtiyaçlar aynı oranda artmıştır. Bundan birkaç yıl öncesine kadar profesyonel nakliye şirketlerinin bulunmadığı Şırnak’ta evden eve taşımacılık konusunda faaliyet göstermeye başlayan şirketlerin sayısı son dönemde çoğalmaya başlamıştır.

Yıllardır taşımacılık ihtiyacı duyan insanları bulundukları bögedeki nakliyeciler ile buluşturan platformumuzda sizler için Şırnak bölgesinde ve Cizre, Silopi, Beytüşşebap, Güçlükonak, Uludere ve İdil ilçelerinde taşımacılık ihtiyaçlarınıza cevap verecek nakliye şirketlerine Şırnak evden eve nakliyat kategorisinde yer verdik.

Evden eve taşımacılık işlemlerinde anlaşacağınız nakliye şirketinin işini gerçekten iyi yapan bir ekipten oluşması son derece önemlidir. Hakkında çokca şikayetin bulunduğu nakliye şirketlerine kesinlikle itimat etmemeniz konusunda sizleri ayrıca uyarmak istiyoruz. Taşımacılık işlemlerin temiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşebilmesi için mutlaka tercihinizi yaparken değerlendirmeleri iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor.

Peki ama nakliye şirketi ile anlaşmadan önce gerekli araştırmaları nasıl yapmalıyım ve neye dikkat etmeliyim diye soruyormaya başladığınızı duyar gibiyim. Nakliye şirketlerinden fiyat teklifi alırken eşyalarınızı iyi bir şekilde tarif edip lugatınızdan “küçük” kelimesini çıkarın. Evinizde ne kadar eşya var dendiğinde “küçük bir oturma grubu, küçük bir yatak odası ve küçük bir buzdolabı” gibi cümleleri kurmanız neticesinde nakliyeci evinizdeki eşyaların kamyonda küçük bir yer kaplayacağını düşünerek hareket edecek ve eşyalarınızı yüklemek için bir kamyonetle gelecektir ve mağdur olanaksınızdır.

Evinizi taşıtırken yapacağınız en büyük hatalardan birtanesi size en ucuz fiyat teklifini veren amatör nakliye şirketini tercih etmektir. Taşımacılık konusunda varolan şikayetleri göz önünde bulundurduğumuzda sebebin genel olarak ucuza taşınma isteğinden faydalandığını göreceksiniz.

Taşımacılıklarda talep etmiş olduğunuz nakliye hizmetini karşı tarafa iyi bir şekilde izah etmeniz durumunda taşımacılık günü sorun yaşamayacağınız kesindir. Sizler, isteklerinizi belli edin ki nakliye şirketi kendini buna göre ayarlayıp fiyat teklifini buna göre verebilsin. Ayrıca taşımacılıkların yapılacağı yerlerde kamyonun evinize yanaşamaması halinde veya katların yüksek olup binada yük asansörünün bulunmaması halinde dış cepheye asansör kurulumu gerekecektir ve asansör kiralama ücreti sizlere yansıtılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir