Mersin Evden Eve Nakliyat Yorumları

Her insan maddiyatı düşünür ama hizmet alırken her sektörde olabilecek bir taban fiyat sınırı vardır. Gözle görülmeyen bir sınırdır bu! Örneğin nakliyat işinde Mersin’de il içi taşımacılık en kısa mesafede ve en uygun koşullarda bile 1000TL altında olamaz. Evin hemen yan apartmana taşındığını hayal edelim, mazot kullanılmıyor ve iki ev de birinci katta. Bir nakliye firması koşullar bu kadar uygunken bile taşıma için ekip ve ekipman kullanır. Tüm eşyalar doğru şekilde paketlenmeli, özellikle de kırılabilecek eşyalar doğru şekilde taşınmalıdır ve bu nedenle uzman ekip kalitesi önemlidir. Eğer çalışan en asgari 3 kişinin yevmiyesi, vergiler ve diğer paketleme, vb. ekipman giderlerini düşünürseniz gerçekten bu basit taşına işleminde bile sizlerden 1000TL’lik bir ücretin hizmet bedeli olarak istenmesi anlaşılabilir bir durumdur.

Tabii ki daha uzun mesafede, asansörlü taşımacılık kullanma veya klasik taşınmaya bağlı olarak kat sayısı, vb. durumlar değiştikçe fiyat artar ama azalamaz. Bugün internette sizlere 1000TL ve altı verilen fiyat her türlü nakliye işlemleri için şüphelidir diyebiliriz. Nakliye firmaları müşteri kaybetmek istemez. Ne de olsa kendi içlerinde de rekabet içindeler ama aynı zamanda zarar da edemezler fiyat verirken. Bu nedenle tüm firmalar neredeyse bir ortalama ile çalışır ve ortalama dediğimiz rakam ise 1500TL’dir (ne de olsa herkes mükemmel şartlarda taşınmıyor). Birkaç satır önce de söylediğimiz gibi bu rakamların altında istenilen ücretler şüphelidir. Özellikle K3 belgesiz, korsan ve hatta dolandırıcılarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir bu durum.

Mersin Evden Eve Nakliyat Yorumları bu nedenle de önemlidir. Sitemiz birçok evden eve nakliyat firmasının kayıtlı olduğu ve o firmaların kullanıcı yorumları ile değerlendirildiği bir portaldır. İsterseniz hem kullanıcı yorumlarını baz alarak seçim yapabilirsiniz hem de sitemizin canlı destek hattını kullanarak mesai saatleri içinde sizlere uzman tavsiyeler vermemizi sağlayabilirsiniz. Bu hizmetimiz tamamen ücretsizdir. Mersin içinde sizlere nakliye bedeli olarak fiyat verirken sizin koşullarınızı sormadan, herhangi bir keşif yapmadan hareket eden tüm kişilerden uzak durmalısınız ve nakliyat firmasının k3 belgeli, çalışken kaza sigortası (sözleşme) yapıyor olmasına da muhakkak dikkat etmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir