Mersin Evden Eve Nakliyat Şikayetleri

Mersin Evden Eve Nakliyat Şikayetleri ile alakalı bir inceleme yapacak olursak genelde şikâyet edilen firmaların K3 yetki belgesiz (korsan) olduğunu görürsünüz. Elbette en profesyonel firmalar da bazen müşterilerin memnun kalmamasına neden olabilir ama yasal çalışan, K3 belgeli nakliye şirketleri sözleşmeli ve hasar sigortalı çalışır. Bu nedenle doğabilecek olumsuzlukların maddi yükümlülüğünü müşteriye yansıtmaz. Profesyonellikle alakalı bir durumdur bu durum. Korsan nakliyenin ötesinde son dönemde taşımacılık sektöründe dolandırıcılık faaliyetleri gerçekten de artmıştır. Evin tüm eşyalarını ellerinizle teslim ettiğiniz kişiler sırra kadem basabilir ve bu durum aslında sıklıkla yaşanan bir durum. Bu şekilde bir olay başınıza gelirse hiçbir sözleşme olmadan çalışmış olmanız yasak olarak hiçbir hakkınızın olmadığı anlamına da gelir.

Her işte sahip olunan profesyonellik doğabilecek kazaların en aza inmesiyle alakalıdır… hızlı çalışmak ve en az zamanda en az enerji ile işi tamamlamak demektir! Bu nedenle gerçekten de zorlu bir süreç olan taşınma işinin sizin için sabırları zorlamaktan ziyade en kolay şekilde geçmesini istiyorsanız en uzman ekiplerle çalışmak zorundasınız.

Fiyatla alakalı tabii ki birçok firmadan teklif almak ve en uygununu seçmek sizin hakkınız ama fiyattaki uygunluk kriteriniz kadar fiyat verirken keşif yapan, sözleşmeli çalışan ve K3 belgeli firmalarla çalışmak dikkat edeceğiniz kriterler de seçimde belirleyici olmalıdır.

Asansörlü taşıma işlemlerinde nakliye firmalarının çok azı kendi asansörleri ile çalışır… bu nedenle eğer taşınma aşamasında firmaya ait bir asansör var mı diye sorarsanız o zaman daha uygun nakliye ücreti elde edebilirsiniz çünkü kendisinde olmayan asansörü kiralamayan firmalar mecburen size çok daha fazla beden sunmak zorunda kalıyorlar. Yine de Mersin’de evden eve nakliyat fiyatları ortalama olarak bellidir ve bu ücret de 1500TL civarındadır. Bu ücretin aşağısında, keşif yapmadan fiyat veren ve sözleşme imzalamayan her türlü ticaretten uzak durmalısınız aksi halde nakliye şikayetleri arasına size ait bir yenisi daha eklenmiş olur. Kalite aslında her zaman insanların elde edebileceği bir mesafededir ama ufak kârlar düşünüldüğü için çoğu zaman göz ardı edilir ve bu durum muhakkak pişmanlık olarak kendisini gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir