Mersin Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Profesyonellik zamanla elde edilebilecek bir durum. Bugün evden eve nakliyat işinde gerçekten de uzman olan bir sürü firma var Mersin il sınırları içinde ama hiçbirisi sizlere internet üzerinden bir ilanda ya da evinizi görmeden fiyat vermez. Bunun nedeni nedir? Taşımacılıkta hizmet bedelini gider ve ekip & ekipmandan daha çok müşterinin koşulları belirler. Taşınacağınız evlerin kaçıncı katta oldukları, taşıma sırasında asansör kullanmak istemeniz & istememeniz ve taşımanın yapılacağı mesafe… Bu nedenle zaten uzmanlaşmış firmalar ücretsiz ekspertiz hizmeti verir. Birkaç firmadan fiyat alabilirsiniz ve sonrasında elde edeceğiniz fiyat ortalamasına bakarak en uygun seçimi yapabilirsiniz ama ucuzun neden ucuz olduğunu da düşünmek lazım.

Taşıma işleminde çalışacak personel sayısı, mesafe için aracın yakacağı mazot, eşya miktarı ve (asansörlü ya da asansörsüz) sistem aynıyken neden bir firma diğerinden çok daha ucuz hizmet verir? Bunun tek bir nedeni olabilir o da kalite… İş gücünden, malzemeden çalmadan ortalamadan düşük fiyat vermek neredeyse imkansızdır. Evinizi görmeden, eşyalarınızı incelemeden yani herhangi bir ekspertizde bulunmadan Mersin Evden Eve Nakliyat Fiyatları ortalaması 2000TL iken 500TL fiyat veren bir firma muhakkak korsan taşımacılık yapıyor, uzmanlıktan uzaktır ya da daha kötüsü dolandırıcı bile olabilir.

Bu nedenle sözleşme yapmadan çalışmamalısınız, ekspresiz sonrası belirlenen ücreti iş sonunda teslim etmeli ve ayrıca… eşyalarınıza hasar sigortası istemelisiniz. Ancak bu şekilde eşyalarınızın başına gelebilecek istenmeyen kazaların maddi kaybından kurtulabilir ve taşıma sırasında fiyat artmasını engelleyebilirsiniz. Herhangi bir keşifte bulunmadan fiyat veren ve mesafe uzunmuş 200TL daha verin ya da kat yüksekmiş, asansör küçükmüş gibi bir sürü bahane üreterek sizlerden ek ücret istenmesine müsaade etmemelisiniz. Özellikle de zaman… zaman herkes için değerlidir ne de olsa ve bu nedenle sözleşmeye nakliyat işi için azami zaman belirtmeyi de unutmayın çünkü 2 kişi ile taşınan ev haliyle 5 kişi ile taşınan evden çok daha uzun zaman kaybetmenize neden olur. Bu nedenle taşımacılıkta hem iş sözleşmesi hem de hasar sigortası vermeden ve keşifte bulunmadan fiyat veren tür firma ya da kişilerden uzak durmalısınız.

Evden eve nakliyat platformumuz sizler için profesyonel taşımacılık deneyimi sunan ve fiyat teklifi alabileceğiniz nakliye şirketlerine mersin evden eve nakliyat sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir