Antalya Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Antalya Evden Eve Nakliyat Fiyatları araştırması yaparken interneti güvenilir bir kaynak olarak görmemelisiniz. Ekspertiz hizmeti almadan sizlere nakliye ile alakalı söylenebilecek her türlü ücret farazidir. Özellikle de son dönemlerde enflasyon ve döviz kurundaki artış mazot ve nakliyat firmalarının kullandığı diğer tüm materyallerin fiyatlarının artmasına neden olmuştur. Bu da tabii ki hizmet bedeline zam olarak yansıdı. Bu nedenle bir önceki seneye göre %50 daha fazla farklı bir fiyat duyarsanız şaşırmamalısınız.

Tabii ki uygun fiyat veren, hizmetlerinde indirime giden nakliye şirketleri de var. Lakin giderler düşünüldüğü zaman yapılabilecek indirimler belli bir miktarda olabilir. Bu nedenle sizlere verilen 500TL ve türevi resmen hayal ürünü fiyatlara asla aldanmamalısınız.

Çünkü olması gerekenin çok altında bir fiyat nakliye işinde iki şeye işaret eder. Birincisi korsan taşımacılık… ikincisi ise dolandırıcılık. Gerçekten de iki durumda da zararlı çıkan sadece siz olursunuz. Evden eve nakliyat fiyatlarını belirleyen en temel durumlar firmalar için işçi giderleri ve ekipmanlardır… bu nedenle mazot, paketleme içkilerinin yevmiyeleri, kullanılan malzemeler, vb. unsurlarda kalitesiz tercihler yapmadan, sadece kâr üzerinden hesaplanarak yapılan indirimlerin de limiti bellidir.

Ayrıca… her türlü hizmet makbuz karşılığında yapılır. Evden eve taşımacılıkta sözleşme, ödeyeceğiniz rakamın da alacağınız hizmetin de garanti edilmesine neden olur. Anlayacağınız eşya sigortası olmadan; fiyat ve hizmet sözleşmesi olmadan sizlere hizmet veren hiçbir kuruluşla çalışmamalısınız. Bu durumda çok büyük ihtimalle kaybeden taraf sizler olursunuz. Ekspertiz hizmeti çok önemlidir ve genelde nakliyat firmaları bu hizmeti ücretsiz olarak verir. Genel anlamda ev oda sayısı, taşınan katların sayısı ve diğer birçok durum ücret belirlenme aşamasında belirli kriterlerdendir ve bu nedenle dikkatli bir şekilde incelendikten sonra fiyat verilir. Birkaç firmadan fiyat almak ve sonrasında uygun olanı seçmek; internete güvenerek eşyalarınızı, paranızı ve zamanınızı riske etmekten çok daha doğrudur.

Antalya ili içinde taşımacılık ücretleri tabanda 1000TL ile başlamakta ve 10000TL’e kadar dayanabilmektedir. Bu fiyatların daha altında sizlere vaat edilen hizmetlerin kalitesini sorgulamak yapılabilecek akıllıca tercihtir.

Antalya ilinde hizmet veren K3 yetki belgesine sahip evden eve nakliyat şirketlerini ve bu şirketlere ait müşteri yorumları ile iletişim bilgilerini antalya evden eve nakliyat sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir