Mersin Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Her zaman en kaliteli hizmeti almak isterim ama en uygun rakama… bizim ucuz yaklaşımımız çoğu zaman aslında ederinden fazla ödememize neden olur. Belki bilirsiniz “Ben ucuz alacak kadar zengin değilim” diye bir deyim vardır. Nakliyat işinde eğer gerçekten de en ucuzu seçerseniz o zaman kayıplarınız çok büyük olabilir. Çünkü emanet ettiğiniz eşyalar sizin için maddi bir değerdir ve aynı zamanda manen de önemlidir. Öncelikle evden eve nakliyat fiyatlarını araştırırken interneti asla güvenilir bir kaynak olarak kabul etmemelisiniz. Çünkü dolandırıcıların bu sektörü maalesef mesken tutma gibi bir huyları var. Kesin fiyatlar asla taşımacılıkta söz konusu olamaz çünkü size sunulan hizmet taşıma işlemi sırasındaki mesafe, eşyaların miktarı ve kat yüksekliğiyle alakalıdır. Bu nedenle fiyat belirleme keşif aşaması olmadan asla olamaz.

Tabii ki giriş katlar dışında asansörlü taşıma tercih etmek müşterilerin her zaman daha az ödemesine neden olur. Çünkü 2018 yılı itibariyle işçi yevmiyeleri düşünüldüğünde her kat için +250TL gibi bir ek ödeme söz konusudur ama ilk 3 kat sonrasında asansör kullanmak daha az ödememize neden olur. Tabii ki bu nedenle yüksek katlara taşınırken araştırılan ilk durum Mersin Asansörlü Nakliyat Fiyatları oluyor ama bu fiyatlar her yerde sabit değildir. Çünkü çoğu firma asansörlü taşıma işleminde kendisine ait olmayan asansörleri kullanır yani kiralar. Bu durumda asansörü kiralarken ödediği ücreti sizlere üzerine bir de kendi kâr marjını ekleyerek hizmet bedeli olarak yansıtır. Yapmanız gereken kendi bünyesinde ekipmanları arasında asansör bulunduran ve bu nedenle hizmetini daha uyguna veren firmalar ile çalışmaktır.

Asla Mersin için asansörlü taşıma en kısa mesafede bile 1200TL altında olamaz. Bu rakamın altında hizmet veren tüm K3 belgeli, yasal firmalar zarar ediyor demektir. Bu nedenle… hiçbir firmanın zarar ederek çalışmayacağını da düşünürsek anlamanız gereken sizlere o an hizmet adı altında sunulan uygulamanın korsan taşımacılık ya da dolandırıcılık olduğudur. Her iki uygulama da sizin gereksiz maddi kayıp yaşamanıza neden olur ve ikisi de yasal değildir. Bu nedenle bu tarz uygulamalardan her zaman uzak durmak yapmanız gereken en doğru tercihtir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir