İzmir Şehirlerarası Nakliyat

İzmir il içinde aslında baştan uca en uzak mesafe hesaplandığı zaman taşınma işleminin gerçekleştirileceği evlerin bulunduğu kat sayıları, eşya oranlarının ve asansör kullanılacak mı sorusunun cevabı bilinmese de bir fiyat verilebilir bu da en yüksek (azami) durumda 3400, 4000TL’dir diyebiliriz. Lakin söz konusu taşında İzmir Şehirlerarası Nakliyat kapsamında olursa o zaman gidilecek yeri yani aradaki mesafeyi bilmeden asla bir fiyat vermek gibi bir durum söz konusu olamaz. Keşif yapmak ve fiyat vermek sadece mesafeyle de alakalı değildir. Az önce de saydığımız eşya sıklığı, kat yükseklikleri ve asansör kullanılıp & kullanılmayacağı gerçekten de nakliyat işlemlerinde fiyat belirlenmesinde önemlidir. Bu nedenle sizlere fiyat verirken keşif yapmadan, hiçbir soru sormadan internet üzerinden kesin konuşan kişilere asla güvenmemelisiniz çünkü bu durumlar tamamen dolandırıcılık aşamasıdır. Sizin dolandırılmadan en uygun ücretle kaliteli hizmeti almanız tabii ki mümkün. Fiyat belirleme aşamasında sitemizde yer alan firmalardan yardım alabilirsiniz ya da direkt olarak sitemiz iletişim kanadında yer alan firma telefonlarımıza mesai saatlerinde ulaşabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.

Ayrıca… kullanıcı yorumları da sizlerin seçim yapma aşamasında işinize yarayacaktır. Sitemizde yer alan nakliyat firmaları tamamen K3 belgeli yani yasal, nakliye çalışma izinli firmalardır ve şirket sayfalarında sitemiz vasıtasıyla çalıştıkları eski gerçek müşterilere ait yorumlar yer almaktadır. Bu yorumlar sayesinde hizmet alacağınız firmaları belirlemek sizler için çok daha kolay olacaktır.

Keşif aşaması olmadan sizlere fiyat verilmesi dışında bir nakliye şirketinin korsan olup olmadığını anlamanın yolu yok mudur? Tabii ki eğer firma sizlerle aynı zamanda sözleşme yapmadan çalışmak istiyorsa yani kendi alacağı ücreti ıslak imzalı bir belgede belirmiyor, hizmeti karşılığında sizlere bir makbuz vermiyorsa korsandır. Kaliteli hizmeti tercih etmek ya da etmemek tamamen sizlerin sorumluluğunda olan bir şey ve bu durum sonucunda meydana gelecek maddi & manevi tüm kayıpların karşılığını aramak istediğinizde elinizde bir iş sözleşmesi, hasar sigortası yoksa imkânınız da yok demektir. Kaliteli hizmet muhakkak uygun fiyatlardan elde edilebilir ama asla ucuza elde edilemez bunu asla unutmamak lazım çünkü hiçbir firma zarar edeceği işi kabul etmez. Bu nedenle de kalitenin uygunu vardır ama ucuzu olmaz… diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir