İstanbul evden eve nakliyat şirketleri

Türkiye’nin en kalabalık nüfusuna sahip olan istanbul’un en fazla nakliyeciye sahip olan şehri olmasına şaşırmadığınızı umuyoruz. İstanbul’da ulaştırma bakanlığı tarafından evden eve nakliyat hizmeti sağlamak için öngörülen K3 yetki belgesine sahip 836 nakliye şirketi ve bu şirketlerin araçlarına verilmiş 3869 k3 taşıt kartı bulunmaktadır.

Bu 836 şirket içerisinden elbette hepsi işini layıkı ile gerçekleştirmemekte ve bu yüzden platformumuzda bu şirketlere yer vermiyoruz. Şirketlerin göstermiş olduğu hizmetlerin kalitesi ve müşterilerin memnuniyeti bizler için son derece önemli olup hizmet kalitesini ıspatlamış şirketlere istanbul evden eve nakliyat kategorisinde yer verdik.

İstanbul’da anadolu yakasında bulunan nakliye şirketlerinin sayısı avrupa yakasında bulunanların yaklaşık 5 katıdır. Bunun sebebi; şehirlerarası yapılacak olan taşımacılıklarda 3. köprü masraflarını en aza indirmektedir.

İstanbul’da bulunan evler genelde 2+1 büyüklüğe sahip olup taşımacılıklar küçük boy kamyonlar ile gerçekleştirilmektedir. İstanbul’da nakliyeilerin küçük kamyonları tercih etmesinin en büyük sebebi mahalle aralarında bulunan yolların çok dar olması ve araçlar ile şehiriçinde kolaylıkla hareket etmek içindir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir