Evden Eve Nakliyat Sorunları

Evden eve nakliyat ile ilgili sorunların bir gün bile olmadığına şahit olmadım bugüne kadar. Ortada bir sorun var ise bu sorunun mutlaka bir kaynağı vardır. Sorunun kaynağı çoğu kez nakliyeci olsa da bazen sorunun sebebi müşteri olmaktadır.

Taşımacılık konusunda en çok karşılaşılan sorunlardan bahsedecek olursak:
1- Fiyat farkı : Nakliye şirketleri müşteri ile anlaşmak için fiyatı cazip tutmakta ve eşyalar yüklendikten sonra çingene pazarlığı diye tabir ettiğimiz ikinci bir pazarlık ile müşteriden fazladan para koparmaktadır. Fazladan para talep etmek için sizlere yüzlere neden sayabilirim lakin bunlardan bazıları eşyalar fazla, asansör dar, eşyalar çok yeni, merdiven aralığı dar, kamyon binaya yanaşamıyor veya eşyalar toplanmamış gibi bahanelerdir.
2- Sonradan KDV : Nakliye şirketi müşterisi ile ucuza anlaştığı için fiyata sonradan KDV ilave etmektedir ki bu durum birçok müşteri için can sıkıcı olabiliyor. KDV ile ilgili kısım nakliyecilerin sözleşmelerinde bulunmaktadır.
3- Eşyaların kırılması : Müşterilerin büyük bir kısmı taşımacılık yaptırırken en ucuz fiyat teklifini sunan nakliye şirketi ile anlaşmaktadır ki bu durumda nakliye şirketi uzman olmayan kişileri çalıştırıp eşyaları gerektiği gibi paketlemeden taşımaya çalışmaktadır.
4- Eşyaların kaybolması : Ucuz nakliye şirketini tercih ediyorsanız bilin ki eşyalarınız kahvelerden toplanmış adamlarla gerçekleştirilecek. Bu kişiler sizin eşyalarınızı çalabilir, kaybedebilir hatta ve hatta başkasının eşyaları ile karıştırabilir.

İnternet ortamında nakliyat ile ilgili şikayetleri ele aldığımızda bu şikayetlerinin temel sebebinin ucuz fiyatlar olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Her hizmetin bir bedeli olduğu gibi bu hizmetinde ortalama bir bedeli bulunmakta olup atalarımızın söylediği gibi ucuz etin yahnisi yenmemektedir. Taşımacılıklarla ilgili sıkıntı yaşamamak için anlaşmak istediğiniz nakliye şirketini internet ortamında detaylı bir şekilde araştırarak hareket etmeniz avantajınıza olacaktır.

Ayrıca taşımacılık fiyatları hakkında bilgi almak için sitemizde yer alan evden eve nakliyat fiyatları bölümünü incelemeniz de sizler için faydalı sağlayacaktır. Taşımacılık konusunda yaşamış olduğunuz sıkıntıları internet ortamında paylaşmanız ilerleyen zaman içerisinde arayış içerisinde bulunan insanlara faydalı olacaktır.

Kısacası iyi düşün iyi taşın diyor taşımacılık öncesi araştırmalarınızı dikkatli ve detaylı bir şekilde gerçekleştirmenizi diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir