Ev Taşıma Şirketleri

Kaliteli hizmet almak ister herkes her zaman ama tabii ki bir yandan da ucuz hizmet almak isterler… ikisi bir arada mümkün olabilir ama “uygun” başlığı altında. Hiçbir sektörde firmalar zararına işlem yapmak istemez ve bu nedenle fiyatlandırmalar neredeyse her zaman belirli bir seviyeden başlar. Mesela nakliye şirketleri için de bu durum geçerlidir ama… eğer sizlere ortalama altı çok düşük rakamlardan hizmet sunmaya kalkarsa birileri bu durumda bir sorun var demektir.

Evden eve nakliyat şirketleri içinde maalesef çok sayıda korsan hizmet veren nakliyeciler var ve daha da kötüsü dolandırıcılar da var çünkü evlerimizdeki eşyaların maddi boyutu 50K+ olabilmektedir ve bu durum dolandırıcıların dikkatini çeker ki aslında yasal olan (K belgeli) firmalarla çalışırsanız bu durumda her şekilde kendinizi koruma altına da alabilirsiniz.

Her zaman sadece uygun rakamlarla dikkatinizi çekmeye çalışmak korsan nakliyeciler ve dolandırıcılar aynı zamanda profesyonel görünümlüdürler ama özellikle de korsan nakliyeciler için profesyonellikten asla söz edilemez çünkü kullanılan ekipman da ekip kadar çok önemlidir. Sizlere uygun rakamlardan hizmet verebilmek için her türlü ekipmanda en kalitesizi tercih ederler ve ekip uzmanlık seviyesi de çok düşüktür. İşte bu nedenlerle kaza olasılığı çok yüksektir bu tür nakliye işlemlerinde.

Herhangi bir faturalandırma olmadan ve nakliye sözleşmesi yapılmadan yaşanan maddi kayıpların sizin için telafi edilmesi imkansızdır. Hakkınızı yasal olarak aramak adına elinizde bir belge de bulunmayacak tabii ki. Öte yandan nakliyat sözleşmesi sadece hasar karşısında meydana gelen maddi kaybı değil işlem ücretini, süresini gibi detayları da içerir. Korsan nakliye işlemlerinde +100, +200 TL gibi ek ödemeler yapmak zorunda kalırsınız çoğu zaman. Bunun nedeniyse keşif yapılmadan sizlere fiyat verilmiştir, eşyalar araca yüklenmiştir ve o andan sonra o nakliyecilerin insafına kaldınız demektir. Ne de olsa sizi ve hizmetin bedelini koruma altına alan bir nakliyat sözleşmesi yok… bu gibi durumlara düşmek yersiz. Gelin en kaliteli hizmeti veren firmalarla sizleri hemen bir araya getirelim ve en “uygun” hizmeti aldığınızdan da emin olun!

Evini taşıtacak olan kişileri bilgilendirmek ve onlara uzman firmalar önermek adına platformumuzu hizmete sunduk ve beş yıldır nakliyat ihtiyacı olan kişiler ile evden eve nakliyat şirketlerini bir çatı altında topladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir