Boş Dönüş Araçları Saçmalığı

Uzun bir süredir müşteriler sürekli olarak boş dönecek kamyon arayışını sürdürmektedir. İstanbul’dan Ankara’ya taşınacak olan kişi Ankara evden eve nakliyat şirketlerini ararken Ankara’dan İstanbul’a taşınacak kişiler ise İstanbul evden eve nakliyat şirketlerini aramaktadır.

Taşınacağım yerden bulunduğum bölgeye kamyonu gelen nakliyeci var ise dönüşte nasıl olsa boş dönecek, boş döneceğine mazot parasına benim eşyalarımı taşısın gibi bir saçmalık asla söz konusu olmamaktadır.Ortaya öyle bir izlenim çıkmış ki sanki bütün araçlar bir yere gidip gittiği yerden boş dönüyor. Türkiye’nin hiçbir bölgesinden bir kamyon boş dönmez. Özellikle yaz döneminde taşımacılık işlemlerinin o kadar yoğun olduğu dönemde insanlar boş kamyon bulamazken birilerinin babasının hayrına hizmet edecek kamyon araması gerçekten saçmalıktan başka birşey değil!

Özellikle evden eve nakliyat sektöründe şirket sahipleri araç programını yaparken daima gidiş ve dönüş programını yapıp işlerini ona göre ayarlayarak hareket eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir