Batman Evden Eve Nakliyat Şikayetleri

Evden eve nakliyat firmaları genellikle kendi asansörleri olmayan firmalardır çünkü asansör maliyetli bir yatırım ve birkaç sene içinde yoğun olarak kullanılırsa ancak maliyetini amorti eder. Lakin firmalar için evden eve taşımacılıkta asansör kiralamak gibi bir seçenek söz konusu. Bu durumda hem asansör maliyetinin altına girmemiş oluyorlar hem de gerektiği zaman müşterilerine asansörlü taşımacılık hizmeti sunmuş oluyorlar fakat bu durumda “bir nakliye şirketi asansör kiralamışsa” maliyet müşteriye hizmet bedeli olarak yansıtılıyor, yani normalde olması gerekenden çok daha fazla ödemiş oluyorsunuz.

Batman evden eve nakliyat şikayetleri K belgeli firmalar arasında genel anlamda fiyat farklılığından kaynaklanmaktadır ve fiyatın farklı olmasına neden olan durumlardan sadece birisidir asansör kiralamak ya da sahibi olmak. K belgeli çalışmak demek yasal çalışmak demektir, bu nedenle önemlidir. Zaten aksi durumlarda korsan nakliye şirketleri ile çalışıyorsunuzdur ve bu durumda meydana gelen hasarların telafisi ve hatta fiyatın sabitliği gibi bir durum söz konusu olmaz.

Bu da biraz kullanıcıların elinde olan bir durum. Ne de olsa çalışacakları nakliyat firmalarını seçme özgürlüğü tamamen müşteriye ait. Genel anlamda ucuzu tercih etmek doğrudur ama kaliteli tercihler arasındansa… Özellikle nakliye fiyatlarının dolar ve mazotla birlikte artması bu sektöre korsan çalışanların dadanmasına ve daha da kötüsü direkt dolandırıcıların musallat olmasına neden oldu.

Bu nedenle sizlere ucuz hizmet vaat eden firmalara güvenmemelisiniz. Bir de nakliyecilikte fiyat sabit değildir çünkü sizlerin taşınacağı katların sayısından, eşya yoğunluğunuza kadar bir sürü temel durum fiyatın artmasına ya da azalmasına neden olur.

Keşif aşaması olmadan fiyat almak büyük ihtimalle dolandırılmanız demektir. İsterseniz tüm bu karmaşık süreçte sizler için seçimi ücretsiz kaliteli ekspertizle birçok firmadan fiyat alarak sizlere biz sunalım.

Dilerseniz sitemiz üzerindeki yorumları inceleyebilir ve kendi seçiminizi yapabilirsiniz ama nakliyecilikte saydığımız ve sayamadığımız bir sürü detay gözetilerek en doğru tercihi almak için eğer mesai saatleri içinde müşteri hizmetlerinden bizlere ulaşırsanız sizlere ücretsiz olarak uzman bakış açımızla yardımcı olabilir.

NOT: Firmamıza bağlı tüm nakliye şirketleri hasar ve iş sözleşmesi ile çalışmakta yani oluşabilecek maddi kayıplara karşı sizleri korumaktadır.

Batman ilinde hizmet veren dürüst ve işini temiz yapan nakliye şirketleri için batman evden eve nakliyat sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir