İzmir Evden Eve Nakliyat Şikayetleri

Evden eve nakliyat firmaları ister il içi ister il dışı çalıştıkları sırada olsun eğer müşterinin memnuniyetini kazanamamışlarsa bunun nedeni uzman olmayan durumlardan kaynaklanmaktadır. Örneğin, uzman olmayan ekip nedeniyle meydana gelen kazalar… Tabii ki bu tarz kazalar firmaların hasar sigortası ile en azından müşteriye maddi kazanç yaşatmadan kapatılabilir ama hem bunu yapan firma sayısı azdır hem de asla müşteri kendi eşyasını önlenebilecek kazalarda kaybetmek istemez. Bir de sektörde kullanılan ekipmanlar çok önemlidir. Taşınma işlemi demonte, monte ve paketlemeye dayalıdır. Bu aşamada çalışan ekip uzmanlığı evet önemlidir ama ekipman kalitesi de en az ekip uzmanlığı kadar önemlidir. Doğru malzemelerle doğru paketleme ve taşıma ancak kazasız, hasarsız bir taşınmayı garanti eder. Ayrıca fiyat… fiyat durumu İzmir Evden Eve Nakliyat Şikayetleri arasında en çok bahsedilen durumdur.

Nakliyat sırasında sözleşme yapmanız ve o sözleşmede hem meydana gelebilecek hasarların maddi kaybına dair hem de fiyatın (vergiler dahil) tam olarak belli edileceği bir madde bulundurabilirsiniz. Bilinçli tüketici her zaman işinde uzman kişilerle çalışmak ister ve bu sadece nakliye sektörü ile alakalı değildir. Lakin nakliye sektöründe hizmet veren tüm firmalar K3 yetki belgesi bulundurmak zorundadır. Yani nakliye işlemi sırasında firmayı tanımıyor olsanız da bu belgeye sahip olduğunu bilmeniz yasal, uzman bir firma ile çalıştığınızı anlamanıza yardımcı olur.

K3 yetki belgesi görmeden çalışıyor olsanız bile aslında nakliye sektörüne dadanan dolandırıcıları ve hatta korsan taşımacılık yapan kişileri anlamanız gayet basit. Öncelikle sizlere daha çekici gelebilmek için nakliye ücretlerini gerçekten de düşük tutarlar hem de keşif aşaması olmadan sizlere kesin rakamlar sunarlar ki herhangi bir sözleşme olmadan çalışırlar. Bu durumda gerçekten de aldığınız hizmetten memnun kalmamanız çok normaldir. Ayrıca korsan taşımacılık kötü de olsa nakliye işleminin gerçekleşmesine neden olur her türlü hasar madden size yansır ve bu durumda ucuz hizmet almanızın bir artısı kalmaz ama dolandırıcılar sizin tüm eşyalarınızı sizin elinizden alıp gidebilir. Soyulduğunuza mı üzülürsünüz eşyalarınızı kendi elinizle teslim ettiğinize mi? Bu da sizlere kalmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir