Antalya Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri

Neredeyse tüm Türkiye’de mutfak eşyalarının paketlenmesi taşıma sırasında ev sahiplerine aittir. Hem çok kırılgan hem de çok ufak parçadan meydana gelen mutfak eşyalarının toparlanması zahmetli bir iştir ve birkaç günden fazla alabilir… Taşınma aşamasında bile dikkat edilmelidir ki koli taşınırken meydana gelebilecek bir hata tamamen koli içindeki tüm o camların kırılmasına neden olabilir. Özellikle ev hanımları bu paketleme aşamasında bile isyan ederken evin genelinde demonte ve monteye dayalı büyük eşyaların toplanma ve taşınma işlemi gerçekten de imkansızdır. Bu nedenle de nakliye şirketleri ile anlaşma yapmadan taşınmak son dönemlerde hayal bile edilemez.

Gerçekten de işinde uzman olan evden eve nakliyat firmalarının aslında yatak odası, yemek odası gibi büyük mobilyaları söküp & takma işlemlerine rağmen çok kısa bir sürede paketlediğini, güvenli bir şekilde araca yerleştirip, kurduğunu görebilirsiniz. Tabii ki bunu eğer gerçekten de uzman bir ekip ve tamamen kaliteli ekipmanlarla çalışan nakliye şirketini seçmişseniz görebilirsiniz. Aksi halde görebileceğiniz tek durum eşyalarınızın mahvolmasıdır maalesef. Tabii ki uzman olmayan kişiler korsan taşıma yapar ve sözleşmesiz çalışır. K3 yetki belgesiz taşıma yaptıkları için zaten sizlere bir sözleşme sunamazlar ve bu nedenle de kayıplarınızı yasak olarak aramanızın imkânı yoktur.

Tabii ki fiyat konusunda da sürekli kararsız, istikrarsızdırlar çünkü keşif olmadan sizlere verilen evden eve nakliyat fiyatları tamamen farazidir sadece sizi ikna etmek için. Daha sonra eften püften bahanelerle sizlerden ek ödeme muhakkak istenir ki bu da dolandırıcılık demektir. Size hayal ettiğiniz kaliteli hizmet verebilecek Antalya Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri almak için blog iletişim araçlarımızı kullanabilir ya da blog sayfamızda yer alan nakliyat firma profillerine ziyaret edebilirsiniz. O firma kullanıcılarının geçmişten günümüze olumlu ya da olumsuz tüm yorumları saklanmadan sizlere sunulur. Bu da doğru kararı vermenize neden olur. Uğruna senelerce çalıştığınız eşyalarınızı asla riske etmemelisiniz bu yazıktır… Özellikle de korsan taşımacılıktan kötüyken çok daha büyük bir sorun olan dolandırıcılarla karşılaşmamak için muhakkak nakliyat firma tavsiyelerine göz atmalısınız…

İnternet kabul edebiliriz ki her anlamda hayatımıza kolaylıklar getirdi ama maalesef bu durumu fırsat bilen dolandırıcılar da var. Nakliye şirketlerinin Antalya için fiyat ortalaması 1000TL – 15000TL ortalamasındadır. Eğer bu fiyatların altında sizlere iş vaat eden kişilerle karşılaşırsanız o zaman büyük ihtimalle dolandırılmak üzeresiniz demektir.

Antalya ilinde profesyonel taşımacılık hizmeti sunan şirketleri antalya evden eve nakliyat kategorisinde bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir