Toplamalı Evden Eve Nakliyat

Merhaba, toplamalı evden eve nakliyat firmaları sizlere eşyalar ile alakalı ayrıcalıklı hizmet verir. Normalde evden eve nakliye yapılırken mutfak hesaba dahil edilmez ama toplamalı bir nakliye firmasıyla anlaştıysanız bu hizmeti de ek olarak alabilirsiniz.

Toparlanma işleminde nakliye firmaları marangozla çalışır çünkü özellikle yatak odası, oturma odası gibi gruplar de-monte & monte gerektiren ev eşyalarıdır. Taşınma işlemleri sırasında eşyalar sökülür çünkü bu durum hacimde ufalmaya, taşınma kolaylığına ve +diğer avantajlara neden olur. Taşıma daha kolay olur tabii ki.

Mutfak eşyalarını toplamak bu eşyalar ufak & tefek, kırılgan oldukları için zordur ve genelde nakliye şirketleri tarafından kabul edilmez. Full toplamalı anlaştıysanız eğer nakliye şirketleri bu hizmeti de vermektedir.

Bir nakliye şirketi ile çalışırken dikkat etmeniz gereken en önemli durum tabii ki her zaman uzmanlıktır. Özellikle fiyat düşünmemek gereklidir çünkü aynı kalitede hizmet veren tüm firmalar için fiyatları neredeyse aynıdır denebilir. Eğer sizlere fiyat verilirken genel ortalamanın çok altında bir fiyat verilirse o zaman bu durum iki şeye işaret eder; birincisi, ya o firma korsandır ikincisi, firma yasal dahi olsa uzmanlık, ekipman kalitesinden yoksundur.

Hiçbir zaman yeterince uzman olmayan nakliye firmaları ile çalışmamalısınız ve her zaman faturalı hizmet almaya özen göstermelisiniz. Bir de ek olarak hasar sözleşmesi isteyebilirsiniz. Bu durum sizin maddi kayıp yaşarsanız eğer karşılığını almanıza neden olur ama… insanlar için ev eşyaları değerlidir. Maddi değerinden öte manevi değerleri çok daha önemlidir.

Türkiye’de neredeyse ortalama her ev içinde 50 ile 70K değerinde ev eşyası bulunmaktadır. Bu nedenle korsan taşımacılıktan öte bu sektörde maalesef dolandırıcılar da vardır. Bunlara muhakkak dikkat edilmelidir ve bilinen firmalarla her zaman çalışma yapmak gereklidir.

Ek olarak faturaya ek olarak hasar sözleşmesi yapan firmalar da söz konusudur… eğer bu firmaları tercih ederseniz ev eşyalarınızda meydana gelebilecek her türlü maddi kaybı karşılayabilirsiniz.

Her sektörde uzmanlık önemlidir ama özellikle taşımacılıkta sizin için çok değerli olan eşyaları taşıdığı için çok daha önemlidir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir