Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Firmaları

Merhaba. Öncelikle şehirlerarası evden eve nakliyat firmaları incelemesi yapmadan önce bu platformda çalışmak kimler için mümkün? Bu durumdan bahsetmemiz lazım.

Nakliye işlemleri şehir içi ya da şehir dışı olmak üzere işlemleri için iki ayrı adımda K belgesi almak zorundadır yoksa bu sektörde hizmet veremez. Verilen K belgesi işletmenin sadece vergilendirme ve faturalandırma aşamasında kullanması için değil aynı zamanda yeterlilik bakımından da tam olduğunu göstermesi için önemlidir. Bu nedenle eğer faturasız olarak sizinle çalışan bir nakliye şirketi ile karşı karşıya gelirseniz endişe etmeniz gerekir, demektir.

K belgesi ile verilen yeterlilik onayı ekip ve ekipman için geçerlidir. Bu nedenle de önemlidir. Aynı zamanda faturalandırma sizlerin nakliye işlemi sırasında meydana gelen tüm kazaların maddi kayıplarından korunmanıza da neden olur. +nakliyat sözleşmesi yaptırıp zaman, ufak maddi kayıplar gibi konularda da kendinizi koruma altına alabilirsiniz

Şehirlerarası evden eve nakliyat firmaları fiyatlarını neye göre belirler. Nakliyat dediğimiz zaman bir yerden bir yere eşya taşıma işlemi akıllara gelir ve bu nedenle de nakliyat sektöründe fiyat belirleme direkt olarak mazot fiyatları üzerinden değerlendirilir… diye düşünülür ama değildir. Mazot fiyatı ve yol evet nakliye şirketlerinin fiyat belirleme aşamasında kullandığı kıstaslardan birisi ama sadece tek bir kıstas. Aynı zamanda bu firmalar sizin koşullarınızı da değerlendirmek zorundadır.

Eşya miktarınız çalışacak işçi sayısını, çalışma süresini belirler ki bu duruma taşınılacak katların yüksekliği de etkendir. Aynı zamanda asansör kullanımı gereken durumlar olabilir ki bu da fiyata etki eden bir etkendir. Anlayacağınız evden eve nakliyat sektöründe fiyata etki eden etkenlerden sadece birisidir mazot ve daha çok sizin taşınma koşullarınız fiyatı belirler ki bir de o dönemki vergi dilimleri… tabii ki bu işlemler kazançlarının bir kısmını devlete vergi vermektedir bu durumda korsan nakliye şirketleri sizlere daha cazip gelebilir…

Bu hatalı bir tutumdur. Korsan nakliye şirketleri faturalandırma yapamaz ve K belgesi ile sabitlenen yeterliliğe sahip değildir ki hiçbir zaman sizden istedikleri ücreti sabit tutacaklarının garantisi yoktur!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir