Şanlıurfa evden eve nakliyat şikayetleri

Nakliye işleminin ne kadar zor bir süreç olduğunu herhalde en iyi ev hanımları bilir çünkü temizlik, mutfağın toparlanması ve diğer işlemler gerçekten de ev hanımlarının yorgunluklarının çok ileri düzeyde olmasına neden olur ama… tabii ki bir de psikolojik baskı var. Ne de olsa en değer verdikleri şey, ev hanımlarının evleridir. Bu nedenle ev hanımlarının nakliye sırasında maddi kayıp korkularından çok manevi kayıp korkuları bulunmaktadır, haklılar.

Şanlıurfa evden eve nakliyat şikayetleri genelde taşınma sırasında gerçekleşen kazalardan, kazalara bağlı maddi kayıplardan ya da zaman kaybından kaynaklanmaktadır. Kaza olabilir tabii ki her zaman ama! Uzmanlık her seferinde önlenebilir kazaların önüne geçer ve bu nedenle çok önemlidir.

Kaliteli, uzman, yasal olarak sizlere hizmet veren evden eve nakliyat firmalarıyla alakalı olumlu & olumsuz yorumları incelemek sizlerin seçim yapma aşamasında işinize yarayacaktır sanıyoruz!

Üstelik nakliye şirketiyle alakalı karar verirken yorumlara bakmak “nasılsa hepsi taşıyor, en ucuz olanını seçmek en mantıklısı” diye düşünmemeniz gerektiğini de anlarsınız. Şanlıurfa ve Türkiye en kısa mesafede ve en iyi şartlarda taşımacılık 800 ile 1000 TL arasında değişmektedir çünkü ekip, ekipman, vergiler ve kazanç derken… evet yan yana iki apartmandaki giriş katlar arasındaki kaşıma bile bu maliyette yapılabilmektedir.

Tabii ki kat yüksekliği, ekip & ekipman, mazot ve asansör kullanımı gibi birçok durum fiyata etkendir nakliyecilikte ama sizlere bu koşulları görmeden hatta sormadan çok uygun fiyat veren özellikle internet ilanları dikkatinizi çekmiştir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Bu durumda maruz kaldığınız durum ya dolandırıcılık ya da korsan taşımacılıktır ki her ne kadar dolandırıcılıktan daha masum gibi görünse de “korsan taşımacılık” masum değildir. Vergilendirmeler yoktur ve sizlere uzman olmayan hizmet verirler, kazalara açıktır ve kazalar nedenli doğabilecek sorunlar karşısında da hakkınızı aramak için herhangi bir yasal dayanağınız olamaz.

Bu durumda basit kazançlar elde etmek için hem maddi değeri hem de manevi değeri yüksek eşyalarınızı, zamanınızı riske etmiş olursunuz, değer mi? Tabii ki değmez. Karar sizin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir