Neden evdenevenakliyatplatformu.com?

Her işletmede olduğu gibi platformumuzunda ticari kaygıları bulunmakta ve reklam gelirleri ile projemizin devamlılığını finanse etmekteyiz. Para kazanmak bizim için önemli lakin hiçbir zaman öncelikli hedefimiz olmamıştır. 4 yıla yakın süredir tüm Türkiye’de uzman taşımacılık hizmeti talep eden müşteriler ile profesyonel nakliyat şirketlerini buluşturmaktayız. 2014 yılında yayın hayatına başlayan evden eve nakliyat platformu hakkında bugüne kadar tek bir müşteri şikayeti bile meydana gelmemiştir.

Platformumuza kabul ettiğimiz nakliye şirketlerine ait Ulaştırma bakanlığı yetki belgesi, vergi levhası ve oda kayıt belgeleri kalite kontrol ekibimiz tarafından denetlendikten sonra bu firmalar onaylanmaktadır. Kaydı yapılan tüm şirketlere ait şikayet ve hizmet kalitesi denetimleri tarafımızdan yapıldığı gibi meydana gelebilecek en ufak sorunda portalımız meydana gelebilecek sorunlarda çözüm odaklı çalışmaktadır.

İnternet ortamında onlarca nakliye şirketi ile karşılaşıyorsunuz lakin bu internet ortamında şirketler hakkında okuyacağınız pozitif yorumların tamamı hikayeden ibaret olabilir çünkü nakliyat şirketleri bu yönteme çok fazla başvurmaktadır.

Sizler için İstanbul’un en iyi nakliye şirketlerine istanbul evden eve nakliyat , Ankara’nın en iyi şirketlerine ankara evden eve nakliyat ve İzmir’in en iyi şirketlerine ise izmir evden eve nakliyat kategorisinde yer verdik.

Portalımız içerisinde yer alan nakliye şirketleri içerisinden birini tercih ettmeniz halin yükleme aşamasından boşaltma aşamasına kadar geçen zaman zarfında bu şirketin sunmuş olduğu hizmetin kalitesine portal olarak kefiliz. Meydana gelebilecek her türlü sorunda iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarından bizlere ulaşarak 7/24 destek alabilirsiniz.

Evden eve taşımacılık konusunda taşımacılık öncesi iyi bir şekilde bilgi sahibi olmak ve karar verirken tercihinizi iyi yapmak için bloğumuzda yer alan diğer makaleleri incelemenizi öneririz. Ayrıca web sitemize yer alan nakliyat tavsiyelerini gözden geçirmeniz avantajınıza olacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir