Neden Evden Eve Nakliyat?

Neden evden eve nakliyat şirketleri kullanılmalıdır? Bu durum +masraf demek midir? Bugün cevaplamamız gereken sorular bunlar. Kendi aracımız olsa da şehir içinde eşya taşımacılığı halkın ve sizin güvenliğiniz için belirli yasal uygulamalar yerine getirildikten sonra yapılmalıdır. Bu nedenle nakliye işleminde uygun K belgeli araçlar, doğru ekipman ve muhakkak deneyimli ekip önemlidir.

Bunların dışında nakliyat şirketleri taşımacılıkta kullanılmalıdır çünkü profesyoneldirler. Zamandan ve nakitten tasarruf etmenize neden olurlar. Nakliye işleminde temel ihtiyaç kas gücü zannedilirken aslında bu yanlış bir düşüncedir. Taşımacılıkta en önemli etken her zaman deneyimdir.

Nakliye şirketlerinde marangoz ile taşımacılık söz konusudur. Bu mobilyalarınızın de-monte edilmesi, paketlenmesi, taşınması ve yeniden monte edilmesi adına önemli bir durumdur. Tüm bu aşamalar sırasında uzmanlık önemlidir, ekipman önemlidir. Ayrıca yasal & sözleşmeli nakliye şirketleri bu aşamalarda meydana gelecek hasarları karşılar.

Ayrıca kat yüksekliği de çok önemlidir. Evimizde ağır eşyalardan herhangi birini ele alalım. Ör, buzdolabı. Buzdolabı en ağır beyaz eşyalardan birisidir ve genelde bilinçsiz ellerde 3, 4 kişi gerektirir taşıma işlemi için. Lakin uzman birisi doğru şekilde yüklenerek buzdolabını tek başına 10’uncu kata kadar taşıyabilir. Sanırım bu örnek üzerinden taşımacılıkta uzmanlığın ne kadar önemli olduğunu anladınız.

Tabii ki nakliye şirketleri ütopik rakamlarla hizmet vermez ama inanılmaz ucuz da değildirler. İnternette gezerken gördüğünüz ilanlara aldırmamanızı tavsiye ederiz. Her il için neredeyse koşullar & mesafe aynıysa o zaman nakliye şirketlerinin verecekleri ücretler neredeyse aynıdır. Eğer firmalar arasından çok ucuza rakam veren varsa bu durumda düşünmeniz gereken “neden” sorusuna cevap bulmaktır.

Sizlere bugün neden evden eve nakliyat, dediğimiz zaman uzmanlık… diyorsak eğer bu durumda ucuz evden eve nakliyat şirketleri ile alakalı düşünmenizi gerektiren şeyse: “Acaba gerçekten de uzmanlar mı?” Bu durum önemlidir.

Bir de nakliye firmaları arasında maalesef yerleşmiş korsan taşımacılık söz konusudur fakat  asla yasal değildir, ücretleri değişebilir ve maalesef uzman değildirler… herhangi bir maddi kayıpta sizlerin haklarını asla aramazlar. Bu nedenle de yapmanız gereken bu firmalarla çalışmamak.

Nakliye şirketleriyle çalışırken hasar sözleşmesiyle maddi kayıplarınızı koruma altına da alabilirsiniz.

Evden eve nakliyat platformu olarak sizler için Türkiye’nin en iyi ve belgeli evden eve taşımacılık şirketlerini tek bir çatı altında topladık. İşini düzgün yapan nakliye şirketlerine ulaşmak için evden eve nakliyat bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir