Nakliyat Firmaları Nasıl Paketleme Yapar?

Evden eve nakliyat çok sık gerçekleştirilen bir iş olmadığından dolayı daha önce edindiğimiz tecrübeleri de hatırlamak çok kolay olmamaktadır. Bu nedenle taşınma işini daha kolay ve rahat nasıl gerçekleştirilebilir diye kafa yorduğumuz her seferde bilinçli olarak taşınma işlerimizi yapmamız gerekmektedir. İşte tam da bu nedenle birçok kişinin evden eve nakliyat sürecinde paketleme işlemleri en iyi şekilde yapılmaktadır.

Nakliyat firmaları sayesinde eşyalarınızın paketlemesi de yapılmaktadır. Eşyalarınızı siz paketlerseniz özellikle ufak tefek eşyaları giysileri ve mutfak malzemelerini eviniz de bulunan eşya miktarı ile orantılı olacak şekilde 100 TL ile 300 TL arasında bir indirim alabilirsiniz. Ancak burada unutulmaması gereken en önemli nokta eğer iyi bir paketleme yapmadıysanız taşıma sırasında kolinin dışında herhangi bir çökme, yırtılma ve ezilme olmadıysa sorumluluk sizdedir.  Bu nedenle iyi bir paketleme yapmalısınız eğer bu riski almak istemiyorum diyorsanız eğer bırakın tüm işleri nakliyat firması yapsın. Koltuk paketleme, gardırop sökme işlerine girmenizi önermiyoruz hem sizin için çok zahmetli hem de fiyata beklediğiniz gibi yüksek miktarda olması söz konusu değildir.

Eğer gün seçmesi konusunda kararsızsanız cumartesi Pazar günlerini size tavsiye etmiyoruz. Evden eve nakliyat sektörünün en yaygın olduğu günler olan hafta sonu, sizin için yoğunluğa neden olabilir Bu yoğunlukta işinizin hızlı ve özensiz bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır.

Nakliyat firmaları paketleme işlerinin yanı sıra tüm eşyalarınızın demontajını yaparak yeni evinize montajlanmasını da sağlamaktadır. Taşınırken piyano, kasa ve canlı hayvanlarınızın taşınması için firmayla görüşmeyi ihmal etmemelisiniz. Bunlar için verilen ekstra fiyatlama ev eşyası paketlemesine dâhil değildir. Ayrıca nakliyat firmaları duvar delme işlerinizi yapmamaktadır. Temizlik işlerini de üstlenmezler ki evinizi eşyalar geldikten sonra temizlemenizi öneririz. Eşyanızın durumuna göre değişim gösteren taşınma işlemleri eşyaları götüreceğiniz mesafeye göre de değişim göstermektedir. Eşya miktarı da taşınma işlemleriniz için önemli bir faktör olurken eşyaların taşınacağı kamyonu seçmekte önemlidir.

Eşya güvenliğiniz açısından taşıma işlemleri yapılırken sözleşme imzalamayı istemeniz gayet doğaldır. Sözleşme yapmayan firmalarla çalışmamalısınız. Portalımızda yer alan nakliye şirketlerine ait hizmet kalitesi tarafımızdan düzenli olarak denetlenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir