Mersin Asansörlü Taşımacılık

Mersin’de il içinde taşıma işlemlerinde genelde asansörlü taşımacılık tercih edilir ama bilmediğiniz bir şey de var. O ise, taşıma şirketlerinin kullandığı asansörlerin genelde diğer firmalardan kiralandığıdır. Çok az sayıda evden eve nakliyat firmasının kendi bünyesine ait asansörü vardır. Bu neyi değiştirir? Bu durum aslında sizlerin ödeyeceği fiyatın artmasına neden olur. Çünkü sizlere hizmet veren firma başka bir firmadan asansör kiraladığı zaman kâr marjı kaybeder ve bunu size faturada hizmet bedeli olarak yansıdır. Yapılması gereken en doğru şey hem ekipman kalitesi bakımından eksiksiz hem de ekip olarak profesyonel taşıma şirketleriyle çalışmaktır.

Tabii ki kalite asla ucuza elde edebilir bir şey değildir ama bu durum genel anlamda maliyetin çok yüksek olacağı demek de değildir. Mersin Asansörlü Taşımacılık fiyatları genelde 2000TL ortalama ile kullanıcılara sunulur. Lakin tanışma planlanan apartmanın asansörlü taşıma için elverişli olması çok önemlidir. Tabii ki eşya türleri de önemlidir ama 26 metreden 75 metreye kadar uzanabilen asansör sistemlerinin bile erişmeyeceği ya da yaklaşamadığı kotta binalar da bulunmaktadır.

Klasik taşımacılıkta fiyat giriş seviye kat olarak tabir edilen ilk 3 katta daha avantajlıdır. Apartman asansörünün kullanım izni varsa bu durumda fiyat daha da düşebilir ama dikkat ettiyseniz bir nakliye şirketi sizlere fiyat verirken genelde sizin taşınma işleminize özel durumları gözetir. Yani keşif aşaması olmadan asla sizlere fiyat verebilme gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu nedenle internet araştırmaları sonrasında sizlere sunulacak herhangi bir fiyat asla geçerli olamaz aynı zamanda nakliye işinde en dikkat edilmesi gereken durumlardan birisi de sizlere sunulacak bir mukavelenin olmasıdır. Aksi halde tüm taşıma işlemi sırasında hem fiyat değişimlerinden kaçınamazsınız hem de eşyalarda meydana gelebilecek bir hasarın yasal yollarla telafisi gibi bir durum söz konusu olamaz. Çünkü düşük fiyat veren kişiler ya korsan taşımacılık işi ile ya da muhakkak dolandırıcılık amacıyla sizlere o teklifi yapabilmiştir. Çünkü ortalama altındaki rakamlar nakliye şirketlerinin zarar etmesine neden olur. Kimse de zararına çalışmaz.

Mersin ilinde profesyonel evden eve taşımacılık hizmeti sunan hizmet kalitesi ve belgeleri denetlenmiş evden eve nakliyat şirketlerine mersin evden eve nakliyat kategorisinde yer verilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir