Mardin Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Mardin asansörlü nakliyat fiyatları açılış il içi 1500TL ile başlamaktadır ama bu rakam kademeli olarak taşınmanın gerçekleşeceği katların durumuna, eşya yoğunluğuna bakılarak değişir ki kullanılan mazot mesafeye göre artar… ki bu da nakliyat fiyatını etkiler.

Yani nakliye sektöründe asla bir kesin rakam yoktur. Birçok durum nakliyecilik firmasının sizlere verdiği ücreti etkiler ama dikkat etmemiz gereken durumlar da var. Mesela taşınmada kullanılacak asansör firmanın kendisine mi ait yoksa kiralanmış mı? Bu durum kira bedelini de (eğer kiralanmışsa) sizin ödemeniz demek olacağı için önemlidir. Aynı zamanda firmalar kendi içinde her zaman rekabet halindedir. Kim müşteri kaybetmek ister ki? Yapmanız gereken birçok firmadan eş zamanlı olarak fiyat almak… O zaman piyasa normlarında en uygun ve kaliteli hizmeti elde edebilirsiniz.

Bunu da sitemizde yapabilirsiniz. Mardin il içinde, ilçeler de dahil hizmet veren K belgeli (yasal) tüm nakliye firmaları sitemiz içerisindedir. Mesai saatleri içinde dilerseniz bizlere ulaşarak dilerseniz direkt nakliye firmalarına ulaşarak fiyat alabilirsiniz ya da kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Mardin’de evden eve nakliyat yapan firmalarımızla daha önce çalışmış tüm kullanıcı yorumları (olumlu & olumsuz asla filtrelenmeden) o firmaların profillerinde yer almaktadır.

Aslında keşif nakliye sektöründe önemlidir ama muhakkak gelip, görülmelidir diye bir kavram da yok. Basit sorularla sizlerin ne kadar ödemeniz gerektiği anlaşılabilir. Evin x+1 olma durumu, eşyalarınızın çokluğu, katların yüksekliği ve nereden nereye gittiğiniz gibi.

Sizlere ortalama ücret vermek bile bu bilgilerin bilinmesini gerektirir ama hiçbir bilgi olmadan direkt olarak bin TL, 500 TL gibi sizlere direkt fiyat veren firmalardan ya da kişilerden muhakkak uzak durmalısınız çünkü bu kişiler muhakkak dolandırıcılıkla alakalıdır ya da korsan nakliye firmasıdır.

Korsan Nakliyecilere Dikkat

Birçok insan korsan nakliyeciliği dolandırıcılıktan farklı olarak daha masum değerlendirir ama aynıdır. Vergi kaçırmak da suçtur, dolandırıcılıktır ki bir de sigorta yapamadan, herhangi bir sözleşme ya da mesleki yeterlidir olmadan yapılan bu önemli çalışma sizi ve malınızı riske atmaktan başka ne demektir ki? Bu nedenle sektördeki sadece yasal (K belgeli) firmalarla sözleşmeli bir şekilde çalışmalısınız. Firmamız bünyesindeki tüm nakliye firmaları hasar ve fiyat sözleşmesi yapmakta ve sizi, eşyalarınızı güven altına almaktadır.

Mardin ilinde ev taşımacılık hizmeti sunan belgeli ve kaliteli nakliye şirketleri için mardin evden eve nakliyat sayfasını ziyaret ediniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir