Kayseri Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Kayseri evden eve nakliyat fiyatları Kayseri’de ev taşımacılık ihtiyacı olan kişiler tarafından en çok aratılan kelimelerden biri olup insanlar internet üzerinden bu sorunun cevabını aramaktadır lakin internet üzerinden ihale sitelerini kullanarak fiyat teklifi toplamak doğru bir davranış değildir.

Nakliye sektöründe onlarca yıllık sektör tecrübesine sahip olan birisi olarak internet ortamında yok fazla yanıltıcı bilgi bulacağınız gibi sizi ok iyi yönlendiren siteler de bulabilirsiniz.

Haziran 2018 itibarı ile döviz kurlarındaki hareketlilik ile birlikte taşımacılık fiyatları da bu ekonomik krizden naibini alarak artışa geçmiştir. İşçi yevmiyeleri ile birlike mazotun fiyatı, kamyon bakım masrafı, lastik fiyatları, ambalajlama malzemesi fiyatları artarak evden eve nakliyat sektörü taşımacılık rakamları da artmıştır.

Düşük kat diye tabir ettiğimiz katlar 3. kata kadar bulunan daireler olup Kayseri’de düşük katlardan düşük katlara yapılacak asansörsüz taşımacılıklar 600 liradan başlayan rakamlara gerçekleştirilmektedir. Bu rakam standart bir evden eve taşımacılık hizmeti için geçerli olup ev sahibi evin içerisine yer alan giyisiler ve mutfak eşyaları gibi ufak tefekleri kolilemekle yükümlüdür. Elbette çalışan ev hanımarı için toplamalı evden eve taşımacılık hizmeti sunan nakliye şirketleri bulunmaktadır lakin toplamalı taşımacılık fiyatları standart evden eve taşımacılıklara göre farklıdır.

Kayseri’de neredeyse tüm nakliye şirketlerinin en az bir dış cephe asansörü bulunmakta olup dış cephe asansörleri ile gerçekleştirilen taşımacılıklarda tek taraf asansör kullanımı için 250, çift taraf asansör kullanımı için 400 liralık bir fiyat farkı ortaya çıkmaktadır.

Bizler, sizler için Kayseri’de profesyonel taşımacılık hizmeti sunan nakliye şirketlerini kayseri evden eve nakliyat şirketleri sayfamızda bir araya topladık ve bu şirketler hakkında müşteri yorumlarına yer verdik. Kayseri’de çok sayıda korsan nakliyecinin yanında hesap, kitap bilmeyen kamyoncuların sayısı çok fazladır. Bu kamyoncular sizlere 600 liralık bir fiyat teklifine bulunur ve iş eşyları yüklemeye geldiğinde sizden eşyaların çok fazla olduğunu ileri sürerek belki 400-500 TL fazladan para talep ederler ki acil bir şekilde taşınmak zorunda kaldığınızda bu parayı vermek zorunda kalırsınız.

Siz, siz olun asla ve asla ucuz veya korsan nakliye şirketlerini tercih etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir