izmir şehiriçi evden eve nakliyat

İzmir halkından son birkaç haftadır gelen talepler doğrultusunda izmir’de şehirii evden eve nakliyat ihtiyacı olan ziyaretçilerimizi bilgilendirmek için bu makalemizi izler için hazırladım.

İzmir’de şehiriçi evden eve nakliyat demek İzmir’in kendi il sınırları içerisinde yapılacak olan taşımacılıklardır. Bunlar: Balçova’dan Bornova, Foça’dan Karşıyaka veya Menemen’den Seferihisara olabilmektedir. Şehiriçi yapılacak olan taşımacılıklarda taşımacılık aynı gün içerisinde gerçekleştirmektedir.

Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olan izmir’de çok fazla evden eve nakliyat şirketi bulunmakta olup internet üzerinden izmir evden eve nakliyat şirketleri diye arattırdığınızda karşınıza yüzler şirketin çıktığını göreceksiniz. Peki ama bu şirketleri nasıl eleyeceğim?

İzmir’de kaliteli evden eve taşımacılık hizmeti sunan şirketlerin sayısı toplam nakliyat şirketlerinin sayısına oranla 1/20 dahi etmez. Nakliyat şikayetleri ile ilgili gerekli incelemeleri yaptığımızda izmir şirketlerinin şikayet sayısı bakımından açık ara önde oluğunu bilmenize fayda var. Tercih edeceğiniz nakliye şirketini ince eleyip sık dokumanız gerekecek. Neticede evinizin eşyalarını güveneceğiniz bir nakliye şirketi arıyorsunuz.

İzmir Nakliyat Fiyatları

İşini temiz yapan bir nakliye şirketini sizlere sunmuş olduğu fiyat teklifinden kolaylıkla anlayabilirsiniz. 2+1 büyüklüğünde bir evin taşımacılığı için fiyat teklifinin 800 lira, 3+1 büyüklüğünde bir evin taşımacılığı için aldığınız fiyat teklifi ise 1000 liranın altında olması durumunda tehlike çanları çalıyor demektir. İşini temiz yapan bir nakliyat çalışanının günlük yevmiyesi 150 liradır ve 2+1 büyüklüğündeki evde 4 kişi hizmet ederken 3+1 büyüklüğündeki evlerde 5 kişi çalışmaktadır. Yani sırf işçilik rakamları 2+1 için 600 tl, 3+1 için 750 tl dir. Ayrıca bu rakamlara harcanacak olan ambalajlama malzemesinin maliyetini, kamyonun günlük maliyetini, mazotunu ve vergisini hesaba katmalısınız ki aldığınız fiyat teklifini bu şekilde değerlendirmelisiniz.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz nakliyat rakamlarına dış cephe asansörü dahil olmayıp çift taraflı asansör kiralam ücreti 400 tl dir.

Platform önerisi

Sizler için izmir’de profesyonel taşımacılık hizmeti alabileceğiniz şirketleri izmir evden eve nakliyat kategorisine topladık. Platformumuzda yer alan bu nakliye şirketlerine ait hizmet kalitesi denetimleri tarafımızdan düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Dilerseniz bu şirketlerden ücretsiz ekspertiz talep edebilir ve eşyalarınızın nasıl taşınacağı konusunda detayı bilgiyi eksperden talep edebilirsiniz.

Taşımacılık öncesi nakliye şirketi ile karşılıklı taşımacılık sözleşmesi imzalamanız taşımacılık sırasında sorun yaşamamanız için son derece önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir