İzmir Evden Eve Nakliyat Fiyatları

2017 yılında Türkiye enflasyonun tek haneli rakamlara inmesi beklenirken birden 2018 yılında özellikle tüketici enflasyonunun %40’lara kadar çıkması her sektörde %100 ve hatta çoğu sektörde çok daha fazla fiyatların fırlamasına neden oldu. Özellikle de döviz kurundaki artış ve buna bağlı olarak yakıt fiyatlarının yükselmesi tüm Türkiye’deki evden eve nakliyat firmalarının hizmet fiyatlarını %50’lere kadar artırdı. Daha geçen yıla kadar istenilen fiyatların birden %50 ve daha fazla istenmesi müşterinin haliyle en uygun hizmeti aramasına neden oluyor ama nakliye fiyatları bazı temel durumlara göre belirlenir.

  • Ekipman giderleri
  • İşçilik

Bir nakliyat firması sizlere fiyat verirken temelde bu durumları gözetir. Bunun haricinde nakliye fiyatını etkileyecek diğer unsurlar da eşya miktarı, kat sayısı gibi müşteri bazlı nedenlerdir. Yani o an taşınacağınız evin ve bulunduğunuz evin kaçıncı katlarda olduğu, eşya miktarınız gibi durumlar da nakliye firmalarının sizlere vereceği fiyatı etkiler. Bu nedenle internet üzerinden sizlere kesin fiyat veren firmalara güvenmemeniz gerekmektedir çünkü nakliye sektöründe firma koşullarından ziyade müşterinin koşulları fiyatı belirler.

Zaten genelde İzmir Evden Eve Nakliyat Fiyatları ile alakalı internet araştırması yaptığınızda 500, 600, 750TL hayal ötesi fiyatlarla karşılaşırsınız ama bu durum genelde dolandırıcılıktır. Profesyonel evden eve nakliyat hizmeti veren kuruluşlar önce ücretsiz ekspertiz ile fiyat belirlemesi yapar.

Elbette en uygun fiyatı sunan firma ile çalışmak, cebinizi düşünmek sizin en doğal hakkınız ama İzmir’de evden eve nakliyat fiyatlarında 2018 ortalaması 1500TL’dir ve bu fiyat 5000TL’ye kadar çıkabilmektedir. Ayrıca taşımacılık sigortası ile eşyalarınızda meydana gelebilecek her türlü hasarı garanti altına almak kesinlikle içinizin rahat etmesine neden olurdu. Birçok kişi ucuz nakliyenin nedenini aslında firmaların bilerek fiyat şişirmesinden kaynaklandığını düşünebilir ama korsan nakliye şirketleri vergisiz, hiçbir şekilde güvence vermeden ve kesinlikle uzmanlıktan uzakta hizmet verir. Bu nedenle korsan taşımacılığı seçmek sizin belki o an nakliye için az bedel ödemenize neden olur ama genel anlamda eşyalarınızda meydana gelecek hasardan ötürü çok daha fazlasını kaybetmenize de neden olur. Üstelik herhangi bir sözleşmeniz olmadığı için ve çalışmak için tercih ettiğiniz şirketin korsan olmasından ötürü hiçbir şekilde hak talebinde de bulunamazsınız.

İzmir ilinde profesyonel evden eve taşımacılık ihtiyaçlarınız için izmir evden eve nakliyat sayfamızı ziyaret edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir