İzmir Asansörlü Taşımacılık

Evden eve nakliyat sırasında klasik yöntem kas gücüyle eşyalarında taşınmasıdır ama aynı zamanda özellikle de son dönemlerde yaygınlaşan daha modern olan asansörlü taşımacılık da mevcuttur. İnternet üzerinden İzmir Asansörlü Taşımacılık araştırması yaptığınızda aslında neredeyse her firmanın bu hizmeti verdiğini görebilirsiniz ama maalesef doğru değil. Çoğu firma için bu özellik asansörün taşıma işlemi için başka bir firmadan kiralanması ile mümkün olabiliyor. Bu durum ne gibi bir dezavantaj getirir? Öncelikle kiralayan firma aldığı ücrete kâr ekler, sizlere hizmet veren firma hizmetinde bu kâr ve kendi kârını düşünerek bir fiyat verir. Tabii ki arada dönen bu ticaretin tüm maddi yükünü siz karşılamak zorunda kalırsınız. Bu nedenle de… evden eve nakliye işinde kendi asansörü ile hizmet veren firmaları bulmanız demek olabilecek en uygun fiyatlı hizmeti almanız demektir.

İzmir’de az sayıda ama ekipmanları arasında asansör bulunduran firmalar var. Lakin fiyatı nakliye firmasının sadece asansörü olma durumu etki etmez. Aynı zamanda diğer malzemeler ve ekip de önemlidir. Son dönem zamlardan nakliye firmaları da nasibini ister istemez aldı. Çünkü taşımacılık direkt olarak akar yakıt fiyatlarıyla alakalıdır ve zam oranları belli… Haklı nedenlerle geçen sene 1000TL olan İzmir içi taşımacılık ücretleri 1500TL gibi bir rakama çıktı. Buna rağmen çok daha ucuz hizmet veren firmalar vardır. Gerçi bu gibi bir durumda “eğer firma zararına çalışmıyorsa” neden indirim yapıyor olabilir?

Tüm giderlerin toplamından çok daha uygun bir rakamla sizlere evden eve nakliyat hizmeti vereceğini iddia eden kişi ya da kişiler maalesef sadece dolandırıcılardır. Bu gibi kişilere itibar etmemelisiniz. Eğer vergisiz kazanç ve daha düşük maliyet diye düşünür ve korsan nakliye işine girişirseniz o zaman çok basit maddi kazançlar için hem suç işlemiş olursunuz hem de sizlere verilen hizmetin karşılığını maalesef asla alamazsınız. Uzman ekiplerle çalıştığınızı ancak sizlere fiyat verirken keşifte bulunan kişilerdir. Ayrıca bu kişiler taşımacılık sigortası yapar ve hizmeti, hizmet ücretini eşyalarda meydana gelecek hasarları düşünerek de garanti altına alır. Bu şekilde sizler kesinlikle maddi kayıp yaşamadan taşınma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir