İyi taşınmanın kolay yolu

Farklı sebeplerden ötürü taşınmak zorunda kaldınız lakin evinizi taşıtırken iyi bir nakliyat şirketi tercih etmek için nelere dikkat etmeliyim? Taşımacılık öncesi insanlarımızın aklına türlü türlü sorular gelmekte ve bu soruların cevaplarını araştırmakta.

Taşımacılık esnasında cebinizen fazla para çıkmaması veya eşyalarınızın zarar görmemesi için nakliye şirketini tercih ederken fiyat teklifi aldığınız şirketlere ait müşteri yorumları ve şikayetlerini göz önünde bulundurunuz. Şirkete ait google harita kaydına yapılan yorumlar veya şikayet sitelerinde şirket hakkında yazılmış yorumları mutlaka değerlendirip anlaşmanızı ona göre yapın.

Piyasada hizmet anlyışı zayıf olan nakliye şirketlerine baktığınızda tamamına ait şikayetlerin yer aldığını görmektesiniz.

Peki ama kötü nakliye şirketlerini nasıl tespit ederim?

Nakliye şirketlerinden fiyat teklifi alırken aldığınız fiyat tekliflerini karşılaştırarak hareket edin. Teklif aldığınız nakliye şirketlerinden 4 tanesi 4000 tl civarında bir fiyat teklifi sunarken diğer bir nakliye şirketi 2500 tl fiyat veriyorsa bilin ki düşük rakam veren bu nakliyeci sizi kesinlikle rezil edecek.

İnternet ortamında hakkında şikayet bulunan nakliye şirketlerinden kesinlikle uzak durmanız gerektiğini belirtmemize gerek yok sanırım. İnsanlar iş ilişkilerinde yaşamış oldukları deneyimleri iyi veya kötü olarak internet ortamında paylaşmaktadır.

Taşımacılık sonucu mağdur olmanız halinde sizlerin de sizlerden sonra taşınacak olan kişilere yol göstermesi için deneyimlerini paylaşmanız son derece önemlidir. Evini taşıtacak olan kişilerin sizlerin deneyim ve yorumlarından faydalanarak karar vermesi tercih yaparken önemli bir sebep olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir