İstanbul Sigortalı Nakliyat

İstanbul sınırları içinden ya da yakın çevresinden başlayarak Türkiye içi & dışı tüm nakliye işlemlerinde uzmanlığımızla yanınızdayız. Senelerdir sektör içinde bulunan firmaların çok az bir kitlesinde gerekli belgelendirmeler bulunmaktadır. Bu da şu demek. Evet nakliye işlemi yapan firmaların maalesef çoğu yetersiz hatta fatura kesememekte. Bu durum sadece belge anlamında değil tecrübe anlamında da bu firmaların yetersiz olduğunu göstermektedir. Sitemizde yer alan firmaların tamamı K belgelidir, yani yasaldır. Fatura keserek sizlere hizmet verir. Ayrıca sitemiz keşif aşamasında yerinde tespit eden firmalarla çalışır. Keşfin yerinde olması daha sonra önceden öngörülemeyen şartlar yüzünden fiyatın değişmemesine neden olur ama sitemizle alakalı tüm evden eve nakliyat firmaları zaten fiyat ve hasar sözleşmeli hizmet vermektedir.

Fiyat ve Hasar Sözleşmeli Taşıma

Sitemizde herhangi bir nakliye işlemi için anlaşma sağladınız zaman fiyat işlem öncesinde (keşif aşamasında belirlenir ve) sizlere bildirilir eğer kabul edilirse çalışma daha sonra size verilen bu fiyatlandırmanın açık bir şekilde yer aldığı ayrıca tüm taşıma sırasında doğabilecek maddi kayıpların karşılanacağına dair bir madde içerek sözleşme imzalanır. Tabii ki faturalandırma hizmet sonrasında yapılır ama ancak yasak olarak çalışan, K belgeli nakliye firmaları sizlere bu hizmeti (İstanbul Sigortalı Nakliyat) sunabilir ve ancak bu şekilde taşıma yaparsanız doğru nakliye işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. maalesef sektördeki tek sorun K belgesiz çalışan nakliye firmaları değil.

Genel anlamda dolandırıcıların da hedef kitlesinde olan bir sektördür nakliye sektörü bu nedenle korsan nakliyecilerle çalışırken 3 kuruş kâr elde etmek için büyük maddi kayıplara maruz kalabilirsiniz. Eşyalarınız sizin için değerlidir, değil mi? O zaman işinde uzman, kendisinden emin ve doğru malzemeler kullanan nakliyat firmaları ile çalışmak zorundasınız zaten. Aksi halde kazalar olur çünkü ancak uzmanlık ve kaliteli ekipman öngörülen kazaların önüne geçer. Aksi halde kazalar çok olası bir şekilde sizleri bulacaktır maalesef. Firmamıza mesai saatleri içinde ulaşabilir ücretsiz keşif alabilir ya da direkt şehir merkezindeki ofisimize gelerek aynı hizmeti ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

İstanbul ilinde sigortalı evden eve taşımacılık şirketleri için istanbul evden eve nakliyat şirketleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir